Kaeres Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 www.rtcwtweak.prv.pl - to pulpit z windowsa ktorego rzadko uzywamCo to jest to 93 w systray`u ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 www.rtcwtweak.prv.pl - to pulpit z windowsa ktorego rzadko uzywamCo to jest to 93 w systray`u ? Temperatura CPU :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 www.rtcwtweak.prv.pl - to pulpit z windowsa ktorego rzadko uzywamCo to jest to 93 w systray`u ? To jest rok - przecież pisał, że go rzadko używa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Jak sie juz wszyscy tak chwala to ja tez ;P http://inferno.marcoos.net/marco/foto/pulpit.jpg http://inferno.marcoos.net/marco/foto/pulpit2.png to na moim glownym workstation domowym ;) Moge wrzucic jeszcze jak wyglada moje stanowisko pracy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Jak sie juz wszyscy tak chwala to ja tez ;P http://inferno.marcoos.net/marco/foto/pulpit.jpg http://inferno.marcoos.net/marco/foto/pulpit2.png to na moim glownym workstation domowym ;) Moge wrzucic jeszcze jak wyglada moje stanowisko pracy ;) Podobaja mi sie te duuuuuze ikony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 gdzies widziałem jak ktos ma na pasku zadan zegarek ale nie taki jak ja czyli np:16:36 tylko on miał jeszcze sekundy jak to sie robi? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Zobacz TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 dzieki za pomoc ale ten link nie działa ?nie wiem czemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 dzieki za pomoc ale ten link nie działa ?nie wiem czemu Cytat z tej strony ktora Tobie nie dziala: Kopiuj Tclock228pl.zip (90 kB -- wersja polska do Win9x/NT/2000). http://windows.online.pl/pliki/tclock228pl.zip Jeśli używasz Windows 98 lub 2000, możesz spróbować nowszej wersji 2.2.9beta, która obsługuje gradient jako tło zegarka i... przezroczystość Paska zadań (pod Windows 2000). Kopiuj Tclock229pl.zip (90 kB -- wersja polska tylko do Win98/2000). http://windows.online.pl/pliki/tclock229pl.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 gdzies widziałem jak ktos ma na pasku zadan zegarek ale nie taki jak ja czyli np:16:36 tylko on miał jeszcze sekundy jak to sie robi? :oops: Hieh, to pewnie u mnie :lol: Ale linków nie podaję, bo już ktoś to za mnie zrobił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 buahahahha dobre z tym rokiem 93' :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 :wink: Wow, stary masz niezly rozpizdziaj na pulpicie :) Ile masz pamieci zajete - stawiam na miedzy 300 a 400 mb :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Tu zawsze poanuje lad i porzadek... :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 malo cos tego macie softu poinstalowanego ja jak nie przeniose tego z pulpitu to sie tam to wsztstko nie miesci tzn na pulpicie wiec zakladam dodatkowe paski narazie niemam sie czym pochwalic bo hdd pojechal do serwisu i dzialam na st 2gb (( jak bede mial hdd to zrobie screna :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 malo cos tego macie softu poinstalowanego softu jest ile trzeba, ale nie wszystko musi byc na pulpicie (za to musi byc porzadek :mrgreen:)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 dlatego tez pulpit mam czysty i wszystko siedzi na 2 3 paskach.. start menu nie wyznaje (za wolno z tego sie kozysta) a pulpitu uzywam tylko przy pracy puzniej go czyszcze ))))) pozatym nielubie jak mi ikonki zaslaniaja zdiecia panienek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 A to moj pulpit http://tomnel.fm.interia.pl/pliki/pulp.jpg (pewnie bedzie sie dlugo ladowac, bo to interia :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 A to moj pulpit http://tomnel.fm.interia.pl/pliki/pulp.jpg (pewnie bedzie sie dlugo ladowac, bo to interia :( ) Powywalaj te strzaleczki ze skrotow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Powywalaj te strzaleczki ze skrotow :) Probowalem przez TweakUI ale mimo ze wylaczone w opcjach, caly czas sa przy ikonach. Skasowanie shelliconcache tez nic nie daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 a ja nie pokaze swojego ulpitu bo nic na nim nie mam oprocz smietnika i dokumantow :) paskow tez nie uzywam bo sie czasem ikonki zbyt dluga laduja. uzywam winkeya do skrotow klawiaturowych. czysto na pulpicie musi byc (chociaz zadko na niego patrze). bzdura te jakies bajery, cienie, przenikanie... to dobre dla dzieci. mam ikspe i odrazu wylaczylem wszystko w z zakladki zaawansowane-wydajnosc w systemie. e tam pulpity... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 start menu nie wyznaje (za wolno z tego sie kozysta) Jak uzywasz menu spersonalizowanego (ukrywa malo uzywane programy) to jest bardzo szybko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 oto mój :D www.icpnet.pl/~rob_e/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 oto mój :D www.icpnet.pl/~rob_e/ :roll: :roll: albo mi sie nie otwieraja te fotki albo masz naprawde porządek na tym pulpicie i nie lubisz ikon, ale pasek zadań by sie przydał :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 juz działa... mój błąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 :wink: Wow, stary masz niezly rozpizdziaj na pulpicie :) Ile masz pamieci zajete - stawiam na miedzy 300 a 400 mb :) Total Physical Memory: 523760 Available: 163824 System Cache:264344 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 :wink: Wow, stary masz niezly rozpizdziaj na pulpicie :) Ile masz pamieci zajete - stawiam na miedzy 300 a 400 mb :) Total Physical Memory: 523760 Available: 163824 System Cache:264344 :wink: O BOŻE!!!! - co ci wpier... całą pamięć? - to jest chore!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 O BOŻE!!!! - co ci wpier... całą pamięć? - to jest chore!!! Moze ustawienie AGP Aparture w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 O co chodzi z tą pamiecią ?????? Widze jakies logo TRIPOD w poscie bbc20000 a nie pulpit :? CO JEST!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 :arrow: Mój pulpit w tym tygodniu wygląda tak. :arrow: www.rybkisa.republika.pl/temp/pulpit.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...