kobus Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 mam monit Optiview 2 17A i kurde nei ma zadnego przycisku do wyalczenia go ;/ jedyne co mi chyba zostalo to ustawienia w winowsie po minucie:/ kurde jest tylko jedno pokretlo i nic wiecej :/ wiecie cos moze otym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 ja mam 19lx99 i mam przycisk i kolo pokretla i z tylu kolo podlaczenia kabli. sprawdz moze tam jest gdzies jakies przelacznik (panel tylny) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 jaja sobie robisz??? a moze jakis kumpel byl u ciebie i po cichu(jak np. wyszedles z pokoju) podprowadzil ci ten przycisk :lol: :lol: :lol: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Kobus, weź do rączki manuala do monitora, i przeczytaj go. Wyłączanie pewnie jest w menu wywoływanym tym pokrętłem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 manualu nie ma ani slowa o wylaczeniu, z tylu tez nie ma przycisku :/ nie wime :( jakis szajs czy co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 a nie dostałeś młotka razem z monitorem ? ... w razie potrzeby wyłączenia monitora "zbij szybkę" buhehehe... nie no dżołk a tak poważnie to poszukaj dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 8O impossible 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 nie rob se jaj :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...