Qdlaty Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Sorx wiem ze duzo o tym bylo ale po przeczytaniu kilknastu watkow o tym wreszcie nie wiem ( a w szukaj wywala mi 107 wynikow) prosze dobrzy forumowicze czy da sie zamontowac to cudenko zalmana na w/w mobo bez zadnych przeroobek :D ? na stronce zalamana widze ze nie ale dziurki ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 BYLO :P - trzeba obciac kawalek zapinki - przeszkadzaja kondensatory - zasilacz (ewentulanie cos innego) musi byc oddalony od gornej krawdzi plyty glownej o jakies 35mm (nie pamietam ile dokladnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qdlaty Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 ok big thx jak uzbieram kaske to pewno nabede ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 a sa takie obudowy aby zasilacz byl oddalony o 35mm od gornej krawedzi plyty glownej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 a chieftec big bo obiciąciu tego rusztowania wsoprnika co jest na coolerem od proca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 a sa takie obudowy aby zasilacz byl oddalony o 35mm od gornej krawedzi plyty glownej?? sa :P wszytkie "ChenMingi" MiddleTower :arrow: Antec, Chieftec, Enermax,ThermalTake, ... maja okolo 60mm :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 no cush! obudowa to obudowa a jaki macie przeswit miedzy spodem obudowy a krancem plyty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...