blueangel Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 mam lekki problemik i to z własnej głupoty :cry: mam wykupiony pakiet internetowy na 30h od czerwca tego roku wszystko było ok tylke ze qrcze amc jakies 3h tamu instalowalem od nowa windowsa i qrwa zapomniałem spisac wszystkie dane ale mam swoj pin i ide i co mam w takim przypadku zrobić?? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Jakich danych ci brakuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clavius Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 www.xl.wp.pl -> Panel admin i tam mozesz sobie ustawic hastlka dostepowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blueangel Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 tu jest właśnie problem byłem na tym panelu wpisałem pin i ide wyswietlilo moje dane adres szkrzynki zmienilem sobie haslo i nadal nie moge sei zalogowac na poczte 2 musze od nowa skonfigrurowac polaczenie do pakietow i teraz czy wystarczy ze wpisze numer do laczeni 0202130 i moja nazwe + haslo cyz znow musze uzyc tego programu do kreaowania polaczenia tylko ze on jest na skrzynce pocztowje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Sorki ze sie podpinam pod temat ale mam pytanie zwiazane z tymi pakietami... Mam ustawic kompa koledze co ma pakiety poinstalowac to i ustawic i jak bede chcial sprawdzic to na moim numerze telefonu u mnie to sie polaczy? czy tylko moze sie polaczyc na telefonie u tej osoby ktora wyqpila ten pakiet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 z tym list sie chyba dostaje nie?? zreszta user i pass chyba wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Do blueangel robisz normalne połaczenie wpisujesz numer dostepowy usera i haslo jakie ci dala TEpsa lub te co sobie wymysliłes i działa na 100 % co do testowania ryczałtu na innej lini jest to nie możliwe :( chyba że tePSY coś zmienili już....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blueangel Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 dzieki juz chodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...