Skocz do zawartości
blueangel

pakiety internetowe tp

Rekomendowane odpowiedzi

mam lekki problemik i to z własnej głupoty :cry:

mam wykupiony pakiet internetowy na 30h od czerwca tego roku

wszystko było ok tylke ze qrcze amc jakies 3h tamu instalowalem od nowa windowsa i qrwa zapomniałem spisac wszystkie dane ale mam swoj pin i ide i co mam w takim przypadku zrobić?? :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu jest właśnie problem byłem na tym panelu wpisałem pin i ide wyswietlilo moje dane

adres szkrzynki

zmienilem sobie haslo i nadal nie moge sei zalogowac na poczte

2 musze od nowa skonfigrurowac polaczenie do pakietow i teraz czy wystarczy ze wpisze numer do laczeni 0202130 i moja nazwe + haslo cyz znow musze uzyc tego programu do kreaowania polaczenia tylko ze on jest na skrzynce pocztowje :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki ze sie podpinam pod temat ale mam pytanie zwiazane z tymi pakietami...

Mam ustawic kompa koledze co ma pakiety poinstalowac to i ustawic i jak bede chcial sprawdzic to na moim numerze telefonu u mnie to sie polaczy? czy tylko moze sie polaczyc na telefonie u tej osoby ktora wyqpila ten pakiet?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do blueangel robisz normalne połaczenie wpisujesz numer dostepowy usera i haslo jakie ci dala TEpsa lub te co sobie wymysliłes i działa na 100 % co do testowania ryczałtu na innej lini jest to nie możliwe :( chyba że tePSY coś zmienili już.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi