YoSHi Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Wlasnie jakos ok tej godz 19 lat temu wyklulem sie mamy :P - mozecie zyczyc mi... czego tam chcecie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=SeReWkA= Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Skoro nikt jeszcze nie zaczął to ja standardowo :) Zdrowia, szćzęścia, pomyślności :D i ............. super imprezki z nieograniczoną ilością "złotego trunku" !!!!!! :P A skoro mówisz o wykluwaniu to zapytaj się mamy skąd sie naprawde wziąłeś ;) Masz już 19 lat powinna ci powiedzieć prawde ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 :) wszystkiego najlepeszego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 ... a kto z nami nie wypije, niech się pod stół skryje... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Wszystkiego naj.... naj.... naj.... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 wszystkiego the best ;P ja mam urodzinki za miesiac i 8 dni ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Wszytkiego dobrego, zdrowia, szczescia, no i powodzenia w OC :lol: itp. itd. :) No i udanej imprezki ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 A ja życzę duuużo GHz, jeszcze więcej GB i jak najmniej stC :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Nie pijemy wodki, nie pijemy wodki. Pocalunek byl za krotk.... ups... pomylilem okazje ;) Wszystkiego najlepszego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 dolaczam sie do zyczen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 heh, 19 lat ....... to był fajny pamiętny wiek, wszystkiego naj, naj, naj i dużo piwa (bazalkocholoegeo :wink: ), wódy (bezalko cholowej :wink: ) i innych trunków (bezalkocholowych :wink: )życze JA :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 no wlasnie nie wiem skad sie wzialem - mama mowi ze jestem jakis odmienny - nie wszystkie dzieci sa zielone i maja luski :( ale coz - trzeba jakos z tym zyc :D Dzieki wszystkim za zyczenia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Wszystkiego naj, naj, naj [tylko nie tego czasopisna Naj ;)] To ostatnie -naste urodziny, teraz się zaczną -ste i jz potem pooleeeciiii.... Ale tymczasowo Fajnej Dziewczyny, Mniej łusek na ciele, kompa w azocie i gołąbka na dachu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 le - allen - mnie juz znasz z bazy O/C :D - dzieki za zyczenia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 no ja takze naj naj zycze, milego imprezowania :twisted: :twisted: i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo piwska :) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 SZUKAJ -BYLO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Heh - 19 lat... Wszystkiego najlepszego dużo zdrowia, szczęścia i jeszcze do tego kaska by się przydała. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 SZUKAJ -BYLO:lol: lol :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 tylko niezapij sie na smierc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 le - allen - mnie juz znasz z bazy O/C :D - dzieki za zyczenia :PBaza swoją drogą po prostu przyda siętaki szczegół w polskim Internecie. Zeby nie było, że odchodze od tematu :P to jeszcze raz wszystkiego najlepszego. I Wszyscy razem: Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje naaaaam! Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje naaaaam! ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 gorzka wodka gorzka wodka.... ee nie to... sto lat sto lat niech zyje zyje nam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Zdrowia szcześcia pomarańczy niech ci goła [gluteus maximus] tańczy! :wink: :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 I Niech Spoczywa w pokoju.... Eeee... sorry, nie ta data :) Najlepszego..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Wsyskiego :arrow: najszybszego-->PROCKA i FURY :wink: :arrow: najpiękniejszego-->BUDA i PANIENKA :wink: :arrow: najplepiej chłodzonego-->FC i PIFKO :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 i jeszcze jeden i jeszce raz..................... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 wlasnie wrocilem z opijawy i zyje wbrew przypuszczaniom :) - nawet qmpla nioslem :D - dzieki jeszcze raz wszsytkim :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...