wako Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Sprawa jest dosyc powazna - moj brat od czasu zakupu (2000 rok) nie formatowal w ogóle dysku. Szczescie w nieszczesciu, ze nie mial dostepu do netu. Komputer, na ktorym pracuje to notebook z P3 1GHz, 128MB RAM, zintegrowana grafa SiS (model musze jeszcze sprawdzic, bo zapomnialem). Moj Brat nawet sie zdecydowal juz na formata, ale pojawil sie inny problem jego komp jest z niemiec i taka tez posiada klawiature (zamiast z jest y i na odwrot + dodatkowe niemieckie klawisze) obawia sie ze gdy zainstaluje mu nowy system (np. polski win) i ustawie jezyk niemiecki w instalacji to i tak bedzie mial problem ze skonfigurowaniem klawiszy, ja poniewaz od zawsze mialem systemy po polsku (i polskie klawy ;) ) to nie interesowalem sie tym tak bardzo. Jezeli wyprowadzicie mnie z bledu podajcie prosze czy mozna to zrobic na win98 czy winxp (teraz Brat ma Me) i ktory system lepiej by mu chodzil na ponadym wyzej komputerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 z tego co wiem to bez problem mozna ustawic jezyk polski i uklad klawiatury niemiecki i to raczej niezaleznie od wersji windowsa a przy 1 ghz to bym proponowal 2000 albo xp ale to juz kwestia ramu albo przyzwyczajen.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 ja mam niemiecki uklad w xp i ustawiony jezyk niemiecki a mimo to y i z sa na odwrot. jak to zamienic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys121 Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 ja mam niemiecki uklad w xp i ustawiony jezyk niemiecki a mimo to y i z sa na odwrot. jak to zamienic?? Panel strowania /opcje regionalne i jżeykowe/język/szczególy/ i tu dodajesz polski programisty i po sprawie Pozdrówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...