Michał R. Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Nie kupujcie Revolteca. Ups: http://www.easy-mod.de/emcontent/inhalt/ar...ooler_near2.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 ja mam na NB i jakość wykonania była super :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał R. Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Wiem, widziałem fotki zrobione przez ciebie. Nie wiem co z tym coolerem na zdjęciu się stało, miedź się utleniła czy co? Coś jakby powietrze się dostało, nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 może komuś coś kapnęło na coolerek :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał R. Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Raptor - może testowali kwas siarkowy? :) A tak na poważnie - prosiłbym aby odezwali się posiadacze tego Revolteca. Czy ktoś miał jeszcze tego typu doświadczenia? Zamierzam go kupić na Radeona 9500Pro więc niechciałbym aby to akurat przytrafiło się mnie ( zakupy przez net... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał R. Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Hm, może ktoś przetłumczy z niemca co tam się stało? Link do testu http://www.easy-mod.de/emcontent/content.p...p?id=131&page=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxim Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 To, co widac na radiatorze to tapeta ze sciany :lol: Radiator jest tak dobrze wypolerowany, ze moze wprowadzic w blad 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 To, co widac na radiatorze to tapeta ze sciany :lol: Radiator jest tak dobrze wypolerowany, ze moze wprowadzic w blad 8) dlatego się dziwiłem :) bo mam revolteca i było lusterko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał R. Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Dzięki maxxim - uspokoiłeś mnie. Uff, kufa, potrafią człowieka doprowadzić do nerwicy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał R. Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Heh, dzisiaj cooler od Revolteca dojechał do mnie. Wyje strasznie. 6000rpm, Tt BlueORB przy nim to synonim ciszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...