bartekss Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Chciałem zmienić rozmiar partycji C na której znajduje sie sytem-powiększyć z 3Gb do 6Gb, a te 3Gb zabrać z D 20Gb. Po restarcie kompa system pokazuje "nieznana partycja D".Co muszę zrobić by widział tą partycje. Program nie zmienił wielkości obydwu partycji. PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Na dysku D: byly dane? Jaki system? Co pokazuje teraz PQM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekss Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 system XP+SP1 PM pokazuje w TYPE:PqRP kwadracik jest podswietlony na żółto-USED wielkosc partycji dobrze rozpoznaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekss Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 tak na partycji D były dane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekss Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 partycja była w NTFS a jesli dobrze rozumiem to PM nie rozpoznaje konwersji partycji wyświetlając PqRP zamiast NTFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 mam ten sam problem poradzi ktos cos ?? system XP partycja NTFS zmienialem roxmiar partycji niefortunnie zresetowalem kompa zmiana niedoszla do konca po restardzie takjak u kolegi wyzej zaznaczona na zolto windows nie widzi tej partycji ma ktos jakis pomysl bo straci mi sie 50GB danych :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...