nitek Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 dzisiaj przez przypadek kliknalem na ikone shared files w emule i sie z deka zdziwilem .Powinienem tam miec tylko 1 film a mam oprocz niego 337 jakis crackow ktorych nigdy nie sciagalem .Zmienilem folder na z incoming na incoming2 ale to samo !! Ma ktos cos podobnego ?? A moze ktos wie co z tym zrobic ?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Aha wyszukalem i te wszystkie gowna sa w folderze C:WINDOWSTEMPinstallwin32systembackupDonkeyBacteria mial ktos cos podobnego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 A co ty za Mułą masz? Jakiś mod będący przy okazji trojanem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 nie czysty mul z oficjalnej strony wersja 0.30c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Nie zdziwisz się za bardzo jak Ci napszę, że mam tego samego muła i nic takiego nie mam ? ;) Z poprzednimi wersjami takich problemów też nie miałem. Strasznie dziwna sprawa. Na Twoim miejscu przeleciałbym dysk jakimś Ad-aware i antywirusem. edit: Właśnie przyszło mi do głowy, że świadomie lub nie (mógł być pod coś podczepiony albo coś udawać) ściągnąłeś sobie na dysk robala i teraz się rozplenia wykorzystując sieć eDonkey - w końcu cracki są bardzo chodliwe. Zastosuj powyższą radę i powinno być ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 ok dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...