ParanoiK Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 1 x 19" + 1x22" ;] Ogólnie przydałby się jeszcze jeden. PS: archeolog kolejny? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Ostro ostro ... trupa wyciagneli z grobu ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Jak juz wyciagneli to: 21` Eizo + 15` Siemens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 ja mam dwa, teraz... bo testuje LCD od samsunga 720T :-> a w kącie leży samsung 750p B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 1x LCD 17" + 1x CRT 22" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 (edytowane) dwa monity to naprawde wypas, jesli uzywa sie kilku programow naraz, wlasciwie juz nie pamietam kiedy ostatnio wciskalem alt+tab. u mnie na radeonie 7500 mobility praca na dwa monity dziala bez zarzutu. inna sprawa, ze mam lekkiego, mobilnego lapa 14", a w domu podpinam drugi monit (tez mobilny :P ) i jest git. Edytowane 10 Marca 2005 przez M79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 gateway 17" + hivision 15" + hp 15" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 3 kompy - 4 monitory LCD: Eizo i Samsung CRT: LG i HP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 1 monitor a 2 kompy tak było za czasów Eizo F56 teraz mam F520 i juz nie moge :( bo brak wejść BNC. A tak w pokoji to jeszcze 2 trupy kompletne Eizo F56 po wystrzale trafopowielacza i kinola i NEC 17 po zalaniu woda i odpaleniu.... I jeszczel lekko uszkodzony LCD 15 philipsa do przeróbki na projektor 150 calowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 cos mi sie zdaje ze ostatnio nudno robi sie na forum i ludzie zaczzynaja przegrzebywac forum w poszukiwaniu ciekawych tematow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...