kielkac Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 no wlasnie, pytanie nie jest zgryzliwe, chodzi mi o to ilu z nas tak naprawde doswiadcza wspanialej obslugi 2 monitorow w kartach np. ati ? miala to byc ankieta, ale nie pasuje do pytania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 2 siedemnastki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 2 siedemnastki ale napisz jeszcze czy masz jednoczesnie oba podlaczone do jednego kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 A na cholere wam dwa monity? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 podłączone są pod Matrox parihelia 512(japan rulez) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 A ja mam jeden :) Stary ale jary, jeszcze dziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 ja mam 2, ale nie przy jednym kompie :P sony i nokia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Ja mam kartę z Dualhead, i dwa monitory, ale jakoś jeszcze mi się nie chciało sprawdzić jak to działa. Karta to Gf 2MX ten co poniżej,a monitory 17 LG 795ft i 15 Proview 1568. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Ja mam dwa, ale drugiego już nie używam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 tego sie wlasnie spodziewalem. prawie WSZYSCY wlasciciele dual headow i innych wynalazkow zachwalaja obsluge dwoch monitorow w swoich kartach (glownie ati, rzadziej matrox), a tak naprawde nikt tego nie uzywa !!! (bez obrazy), ale piszcie dalej, czekamy na forumowicza uzywajacego dwoch monitorow jednoczesnie !!! znaczy kolejnego, bo namrewolf jest narazie jedyny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 U mnie jest tak Komp1 17"+17"+Matrox G450 Komp2 15"+15" GF2Ti+S3Virge K3 14" S3Virge. U mnie wykorzystanie jest takie: grafika/dtp (narzedzia na monitorze obok a na glownym duzy obszar dzialania), pozatym wygoda jak uzywa sie wielu aplikacji, winamp, poczta z boku oraz czesto RemoteAdministrator, pozatym czesto cos przepisuje lub tlumacze wtedy tez bardzo sie przydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 podłączone są pod Matrox parihelia 512(japan rulez)Napisz cos o tej karcie graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 "parihelia" - o takiej jeszcze nie słyszałem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 u mnie są 2x17' sonego, ale przy osobnych kompach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 no wlasnie, pytanie nie jest zgryzliwe, chodzi mi o to ilu z nas tak naprawde doswiadcza wspanialej obslugi 2 monitorow w kartach np. ati ? miala to byc ankieta, ale nie pasuje do pytania... Ja mam dwa kompy, no i stąd dwa monitory (próbowałem na jednym, ale nie wyszło :wink: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Brat używa na codzień do oglądania filmów TV 21" podłączony pod 2 wyjście monitorowe Matroxa G400. Świetnie to wygląda np. przesuwanie okienek między monitorem a tv :) No i cudowny tryb dvd-max 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Ja mam 1 monitor+ telewizor podłączony do kompa- prawie 2 moitory :lol: :lol: Jak oglądam film to mam obraz na tym i na tym 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unreleased Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 A ja mam jeden i to 15" :cry: OPTIView 15LX99 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadol Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 A ja mam 19" Szajsunga SM955 DF oraz dopieprzoną 15-tkę ICL - leży sobie spokojnie w kącie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 A ja mam jeden i to 15" :cry: OPTIView 15LX99 Pozdrawiam heh nie mart sie, ja mam bridge 15" (3,5 roku), ale 1024x768 - 85 hz, 10280x1024 - 60 hz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 ja dzisiaj kupooje radka 7500 i bede smigal na moim eizo 17 flexscan f56 i na starym sony trinitron 15' wogole to sony sie nie umywa do jakosci monitoroof eizo :) eizo rulez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 ja dzisiaj kupooje radka 7500 i bede smigal na moim eizo 17 flexscan f56 i na starym sony trinitron 15' wogole to sony sie nie umywa do jakosci monitoroof eizo :) eizo rulez pamiętaj że eizo robi monitory na wysegregowanych kineskopach sony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 moj eizo nawet nie jest na kinolu od sony tylko hitachi ???? albo cos drugie na h nie pamietam :)) w kazdym badz razie trinitron ma soczyste kolorki ladniejszew od eizo ale fatalna geometrie i przeklamuje na kolorkach np to co na eizo jest biale na sony tez jest biale a to co na eizo jest lekko rozowe na sony tez jest biale :))) nie widac roznicy w odcieniach kiedys mnie to strasznie wk..... bo np robilem jakis obrazek w photoshopie wszystko pieknie a po wydrukowaniu okazywalo sie ze zamiast bialego mam rozowe dopiero wymiana sprzetu na eizo pomogla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 moj eizo nawet nie jest na kinolu od sony tylko hitachi ???? albo cos drugie na h nie pamietam :)) w kazdym badz razie trinitron ma soczyste kolorki ladniejszew od eizo ale fatalna geometrie i przeklamuje na kolorkach np to co na eizo jest biale na sony tez jest biale a to co na eizo jest lekko rozowe na sony tez jest biale :))) nie widac roznicy w odcieniach kiedys mnie to strasznie wk..... bo np robilem jakis obrazek w photoshopie wszystko pieknie a po wydrukowaniu okazywalo sie ze zamiast bialego mam rozowe dopiero wymiana sprzetu na eizo pomogla :) pisząc o kineskopach sony miałem na myśli nowe większe modele eizo. a te mniejsze to możliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michelicus Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 ja mam 17" + telewizor przy jednym kompie 15 + telewizor przy 2 kompie (brat) 17 przy trecim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 stare 17 tez byly na trinitronach ale drozsze zreszta gdzies sie kiedys doczytalem ze kinole szczelinowe nie nadaja sie do profesjonalnych zastosowan bo przeklamooja wlasnie na kolorkach i cos tam z wyswietlaniem cienkich pionowych lini bylop jush nie pamietam a eizo i teraz chyba robi na hitachi czy na tym droogim na h :)) bho oni maja monitorki posortowane na home buisness i profesional wiec moj jest z srodkowej klasy czyli buisness roznia sie miedzy soba kinolami pierwsze maja duuuze plamki buisnes maja male plamki ale kinole hitachi a ostatnie maja takie same plamki jak srodkowe ale kinole sony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 ja ma dwa monitory i dwa kompy wiec nie uzywam ich do jednego komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Ja mam 2 przy 2 komputrach. Jeden to NEC LCD 1550M a drugi to AOC Spectrum 5Glr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Ja mam dwa monitory (17" i 14") podłączone do jednego R7500 i obydwu używam jednocześnie np. jednego do oglądania DivX, drugiego do chodzenia po internecie. Na karcie za głupie 350zł wszystko to działa płynnie, DivX w 800x600. Kielkac, oczywiście, że wszyscy posiadacze ATI tym się chwalą bo jest czym - dostali to praktycznie za darmo, a nawet jak teraz nie używają to może kiedyś będą lub przynajmniej łatwiej im tą kartę będzie sprzedać kiedyś z takim bajerem klientowi. Dziwi mnie tylko jedno - co ci to przeszkadza? Nie chcesz kupować ATI - nie kupuj, nie chcesz czytać jak się ludzie chwalą - nie czytaj - choć przyznam, że jest to coraz trudniejsze, bo teraz prawie co piąty post jest o R7500 :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Dziwi mnie tylko jedno - co ci to przeszkadza? Nie chcesz kupować ATI - nie kupuj, nie chcesz czytać jak się ludzie chwalą - nie czytaj zle mnie zrozumiales, nic mi to nie przeszkadza, chcialem po prostu wiedziec, ilu z forumowiczow naprawde wykorzystuje 2 monitory w codziennej pracy (ja niestety nie mam siana na chociaz jeden porzadny) i to wszystko. a poniewaz widze z odpowiedzi, ze jednak pare osob ma takie zestawy (szczerze mowiac myslalem, ze bedzie to cos okolo 0 osob :-)), to moze jednak zrobie ankiete. MAM NADZIEJE, ZE TEMAT WAM SIE NIE ZNUDZIL... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...