Pinki Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Hmm już chyba wybralem ale mam kilka pytan w Media Markt jest SAMSUNG 753 DFX za 444zł http://www.samsung.com.pl/produkty/sm753dfx.php Czy oplaca sie go kupowac? Jakie odswizanie na nim wyciagne ( tam pisze 1024x768@85 ale na moim starym tez tyle wyciagam a w instrukcji pisze 75 ) Ktos ma tego SAMSUNGA, jakie odswiezanie w 1024x768 ? Obecnie mam OptiView II 15A, za ile uda sie go sprzedac? tak mniej wiecej w Krakowie, sprzedawac na giledzie czy jest jakis punkt? THX za mnostwo odpowiedzi :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 No nie ma on rewelacyjnych parametrów :( . Ale za taką kwotę i tak opłaca się go kupić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Hmm już chyba wybralem ale mam kilka pytan w Media Markt jest SAMSUNG 753 DFX za 444zł http://www.samsung.com.pl/produkty/sm753dfx.php Czy oplaca sie go kupowac? Jakie odswizanie na nim wyciagne ( tam pisze 1024x768@85 ale na moim starym tez tyle wyciagam a w instrukcji pisze 75 ) Ktos ma tego SAMSUNGA, jakie odswiezanie w 1024x768 ? Obecnie mam OptiView II 15A, za ile uda sie go sprzedac? tak mniej wiecej w Krakowie, sprzedawac na giledzie czy jest jakis punkt? THX za mnostwo odpowiedzi :twisted: Ja bym Ci polecał jakąś ciekłokrystaliczną 17 ale tak poważnie to dołuż troche kasy i kup cos lepszego, chodzi przecież o Twoje ślepka :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Prawdę mówiąc to ja polecałbym Tobie AOC-a 7klr+. Nie jest drogi, a parametry ma dosyć wysokie. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Jesli kogos z Was interesuje naprawde dobry monitor to polecam LaCie. Cena tekiej 19- stki to ok. 2500zl, mozna dokupic sprzetowy kalibrator obrazu co oczywiscie podnosi cene. Porownujac jednak cene do prawie dziesieciokrotnie drozszego Barco to okazja. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 A ta panią to gratis wraz z monitorem dostane? Moze byc bez ubrań ( taniej ) :twisted: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 A ta panią to gratis wraz z monitorem dostane? Moze byc bez ubrań ( taniej ) :twisted: 8) Dobre :D :D :D . To pisalem tak na wypadek gdyby ktos chcial kupowac drogiego Sony, czy Mitsubishi. LaCie to dobra acz malo znana alternatywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Za ta cene lepszego nowego monitora nie dostaniesz, no chybaa, ze kupisz jakis w USA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Za ta cene lepszego nowego monitora nie dostaniesz, no chybaa, ze kupisz jakis w USA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Jesli kogos z Was interesuje naprawde dobry monitor to polecam LaCie. Cena tekiej 19- stki to ok. 2500zl, mozna dokupic sprzetowy kalibrator obrazu co oczywiscie podnosi cene. Porownujac jednak cene do prawie dziesieciokrotnie drozszego Barco to okazja. :wink: z tą babką biorę :D maże być ubrana; jakoś z tym sobie poradzę :wink: ale bez tej osłony na monit bo wygłąda ja głowa zakonnicy :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 moja eizo 17 ma sprzetowy kalibrator obrazu (chyba o to wam chodzi co) jest na przednim panelu taki przycisk auto i on mi automatycznie kalibruje geometrie centruje obraz ja jush tylko musze go dociagnac do krawedzi (kazdy milimetr sie liczy :twisted: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michelicus Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Hmm już chyba wybralem ale mam kilka pytan w Media Markt jest SAMSUNG 753 DFX za 444zł http://www.samsung.com.pl/produkty/sm753dfx.php Czy oplaca sie go kupowac? Jakie odswizanie na nim wyciagne ( tam pisze 1024x768@85 ale na moim starym tez tyle wyciagam a w instrukcji pisze 75 ) Ktos ma tego SAMSUNGA, jakie odswiezanie w 1024x768 ? Obecnie mam OptiView II 15A, za ile uda sie go sprzedac? tak mniej wiecej w Krakowie, sprzedawac na giledzie czy jest jakis punkt? THX za mnostwo odpowiedzi :twisted: Bierz CTX albo NEC - poza 3-ma latami gwarancji maja serwis door-to-door. Sa może odrobinke droższe ... ale jak sie skopia nigdzie nie musisz jeździć ... serwis sam do ciebie przyjedzie ... albo bedzie to kurier który odwiezie monitor do serwisu .... i ci go przywiezie ... i wszystko za friko przez 3 lata :o) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 moja eizo 17 ma sprzetowy kalibrator obrazu (chyba o to wam chodzi co) jest na przednim panelu taki przycisk auto i on mi automatycznie kalibruje geometrie centruje obraz ja jush tylko musze go dociagnac do krawedzi (kazdy milimetr sie liczy :twisted: ) no nie o to chodzi :? sprzętowy kalibrator to taki czujnik który przykładasz do ekranu i na podstawie odczytu kalibruje się monitor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...