boniek_pl Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Wlasnie wyszly nowe omegi bazowane na catalystach 3.9 oto lista zmian: * Based on the Official Catalyst 3.9 drivers. (2k/XP) * Included the OGL fix for AIW cards. (2k/XP) * Added a very powerful full-blown profiler utility. (2k/XP) * Removed the ATI profiles from the ATI CP, the OGL and D3D tabs are now separated as pre Cat 3.8 drivers. (2k/XP) * Added support for more cards, including Mobility and IGP. (2k/XP) * Added a Desktop shortcut to go directly to the ATI Control Panel. (2k/XP) * Added an exclusive version of Driver Cleaner for the Omega Drivers. (2k/XP) -= Many thanks to Spike =- i mozna je sciagnac stad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 zaraz sciagniemy i potestujemy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 a ja proponuje stąd pobrać bo DH nie działa (przynajmniej u mnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Mniam nowe Omegi :wink: Mogliby troche przystopowac bo ja nie zdazylem dobrze potestowac Cat 3.9. Swoja droga na nowych Catalystach mam wyblakle kolory :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Boniek, nie jesteś aby ref pewnego serwera q3, którego nazwę można by skrótowo zapisać jako UG? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek_pl Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 my sie znamy? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Z tegoż serwera- regularnie mi 4 litery kopiesz. Jeszcze Cię AFAIR nie zabiłem ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek_pl Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 hre hre ;] podaj mi swoja xywe z ku ci chociaz to bede wiedzial kto ty:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 :P Przypomne się następnym razem, bo nicków mam kilka, i w zasadzie nigdy nie wiem, pod jakim gram ;] O ile pamiętam, ostatnio po około 0.5 godziny stwierdziłem, że może sobie zbinduje 'kill' pod 'attack'...graliśmy we 3 przeciw Tobie, i przegraliśmy do -2 ;]]] Koniec tego OT, idę grać w BG2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek_pl Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 luz 8) niedlugo serw bedzie staly na linuxie gdzies na uniwerq stal a nie u mnie w akademiq wiec czesciej mozna bedzie sobie pograc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Ściągnąłem zainstalowałem i... + Dodany Driver Cleaner - wszystko poza Driver Cleaner'em Porażka, coprawda lepsze od oryginal 3.9 ATI, ale no aż się $#@%^ po ich zainstalowaniu WSZYSTKO działa wolniej, i WSZĘDZIE jest gorszy obraz, no może tragicznie nie jest ale ja już się zdążyłem 'zakochać' w kolorach z poprzenich OMEG (ver. B). Coś ATI mnie rozczarowuje ostatnio... :? pozatym zapomniano już chyba o użytkownikach R8500/9100 :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 BTW które stery dla R9100 są najlepsze ?? Najbardziej interesują mnie Omegi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 U mnie zniknely ikony gdzie sie wybieram tvout i moge miec obraz tylko na monitorze mial tak ktos ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Witam ! Problemik mam nastepujacy instalnalem catalysty 3.9 i jedi academy mi nie chce sie uruchomic jak uruchomie to na sek czarny ekran po czym mam znow pulpit... Omegi oparte na nich to samo... sprzet jak w podpisie system to xp prof. sp1 ! plz help przesiadlem sie bo podobno mial byc naprawiony blad w 3.8 jedi academy przy zmianie levelu/areny wieszal kompa w redame do 3.9 bylo napisane ze to poprawili a ta gra wogole nie rusza... sprawdzalem s powrotem na 3.8 i po staremu... Thx z gory za odp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 może ktoś jeszcze się wypowie o nowych OMEGACH ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 No ja muszę pochwalić te omegi©, na mojej karcie wszystko poszło do góry, jest szybciej i ładniej, kolorki lepsze i ostrzejszy obraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 u mnie lepsza jakosc obrazu, ale wiele gier nie dziala, a w innych gina tekstury powrocilem do omeg na podst. cat. 3.7, sa najlepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 No więc Wynik w stosunku do cat 3.9 w 3dmarku01 podniósł się o 300punktów. W 3dmarku03 nie ma zmiany w wynikach. Ale do mogego rekordu czyli 17379 punktów ubyło mi 1000 punktów na tych catalystach. Chyba 3.7 były najszybsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 U mnie nowe Omegi nie zmienily na +/- nic w Benchmarkach. 2k01 juz praktycznie nie uzywam, ale w 2k03 i Aquamark3 wynik w granicach bledu sie miesci. Co do jakosci obrazu to standardowo jak na Omegach jest rewelacyjna :!: Co mnie zmartwilo :arrow: sporadyczne bledy w teksturach w Call Of Duty :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafski25 Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 U mnie nowe Omegi nie zmienily na +/- nic w Benchmarkach. 2k01 juz praktycznie nie uzywam, ale w 2k03 i Aquamark3 wynik w granicach bledu sie miesci. Co do jakosci obrazu to standardowo jak na Omegach jest rewelacyjna :!: Co mnie zmartwilo :arrow: sporadyczne bledy w teksturach w Call Of Duty :(U mnie też nic nie zmieniły, ale własnie dzisiaj komp mi sie wyłożył na Call of Duty, pisłało coś że ta nowa funkcja VPU Recover coś zrstartowała i komp zamarł drrrr. przestarszyłem się ale restet pomógł i wszystko teraz śmiga. Miał ktoś podobne problemy. A tak właściwie co to jest to VPU Recover??? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 nie tyle VPU Recover - bo u mnie wyłaczanie nie pomagało - COD dalej sie wieszało - przyczyną jest też FastWrites - musiałem wyłaczyć i COD biegało już spoko. VPU Recover ma pomagać gdy karta się zawiesi - w rzeczywistości nie robi nic poza podgrzewaniem rdzenia karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 U mnie -140 pkt. w 3DMark'u 2001 SE b.330. Driver Cleaner mógłby się pytać np. "czy na pewno chcesz rozpocząć czyszczenie", a nie od razu wszystko wywalać [ciach] :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...