Skocz do zawartości
boniek_pl

NOWE Omega Drivers 2.4.96c for Win2k/XP

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie wyszly nowe omegi bazowane na catalystach 3.9 oto lista zmian:

* Based on the Official Catalyst 3.9 drivers. (2k/XP)

* Included the OGL fix for AIW cards. (2k/XP)

* Added a very powerful full-blown profiler utility. (2k/XP)

* Removed the ATI profiles from the ATI CP, the OGL and D3D tabs are now separated as pre Cat 3.8 drivers. (2k/XP)

* Added support for more cards, including Mobility and IGP. (2k/XP)

* Added a Desktop shortcut to go directly to the ATI Control Panel. (2k/XP)

* Added an exclusive version of Driver Cleaner for the Omega Drivers. (2k/XP) -= Many thanks to Spike =-

i mozna je sciagnac stad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:P

Przypomne się następnym razem, bo nicków mam kilka, i w zasadzie nigdy nie wiem, pod jakim gram ;] O ile pamiętam, ostatnio po około 0.5 godziny stwierdziłem, że może sobie zbinduje 'kill' pod 'attack'...graliśmy we 3 przeciw Tobie, i przegraliśmy do -2 ;]]]

Koniec tego OT, idę grać w BG2 ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ściągnąłem zainstalowałem i...

+ Dodany Driver Cleaner

- wszystko poza Driver Cleaner'em

Porażka, coprawda lepsze od oryginal 3.9 ATI, ale no aż się $#@%^ po ich zainstalowaniu WSZYSTKO działa wolniej, i WSZĘDZIE jest gorszy obraz, no może tragicznie nie jest ale ja już się zdążyłem 'zakochać' w kolorach z poprzenich OMEG (ver. B). Coś ATI mnie rozczarowuje ostatnio... :? pozatym zapomniano już chyba o użytkownikach R8500/9100 :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam !

Problemik mam nastepujacy instalnalem catalysty 3.9 i jedi academy mi nie chce sie uruchomic jak uruchomie to na sek czarny ekran po czym mam znow pulpit... Omegi oparte na nich to samo... sprzet jak w podpisie system to xp prof. sp1 !

plz help przesiadlem sie bo podobno mial byc naprawiony blad w 3.8 jedi academy przy zmianie levelu/areny wieszal kompa w redame do 3.9 bylo napisane ze to poprawili a ta gra wogole nie rusza... sprawdzalem s powrotem na 3.8 i po staremu...

Thx z gory za odp...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie nowe Omegi nie zmienily na +/- nic w Benchmarkach. 2k01 juz praktycznie nie uzywam, ale w 2k03 i Aquamark3 wynik w granicach bledu sie miesci. Co do jakosci obrazu to standardowo jak na Omegach jest rewelacyjna :!: Co mnie zmartwilo :arrow: sporadyczne bledy w teksturach w Call Of Duty :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie nowe Omegi nie zmienily na +/- nic w Benchmarkach. 2k01 juz praktycznie nie uzywam, ale w 2k03 i Aquamark3 wynik w granicach bledu sie miesci. Co do jakosci obrazu to standardowo jak na Omegach jest rewelacyjna :!: Co mnie zmartwilo  :arrow: sporadyczne bledy w teksturach w Call Of Duty  :(

U mnie też nic nie zmieniły, ale własnie dzisiaj komp mi sie wyłożył na Call of Duty, pisłało coś że ta nowa funkcja VPU Recover coś zrstartowała i komp zamarł drrrr. przestarszyłem się ale restet pomógł i wszystko teraz śmiga. Miał ktoś podobne problemy. A tak właściwie co to jest to VPU Recover??? :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie tyle VPU Recover - bo u mnie wyłaczanie nie pomagało - COD dalej sie wieszało - przyczyną jest też FastWrites - musiałem wyłaczyć i COD biegało już spoko. VPU Recover ma pomagać gdy karta się zawiesi - w rzeczywistości nie robi nic poza podgrzewaniem rdzenia karty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi