Watcher Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 witam to troche glupie. sam zdjąlem simlocka z 3510i kodem ;) i chce go zalozyc spowrotem; operator IDEA ;) juz szukalem i lipa ;) wie ktos cos na ten tamat?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Opcja powinna byc. Jezeli nie kod to jakies oprogramowanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Ja mam 3510 BEZ i i tez chcialbym znowu zalozyc simlocka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Na DCT4 (na DCT3 mozna zalozyc simlocka) smoka nie zalozysz tak zeby sie servis nie skumal, mozesz wciskac kit ze przez przypadek kod wpisales..... ale watpie zeby przeszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 no to szkoda, dzieki za pomoc. btw. locka zdjalem DCT4 kodem pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Kiedyś oddałem (i to 2x) CMD-J6 bez sim-locka do serwisu i nikt się nie czepiał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...