Duszek149 Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Mam wielki problem:(:( ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m gre powiecmy cossacks art of war. Wszystko pieknie cacy.Zaczynam gre no i po 5 min slysze cyk w monitorze i gra mi wychodzi do pulpitu. Czasami po 5 minutach czasami wogole po 2 lub jednej. Co to moze byc !!!!!!?????!!!!!!!! POMOCY Z góry dziekuje i pozdrowienia :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Może byś zapodałcały twój konfig komputera i stery które używasz. Wtedy może udałoby Ci się pomóc, a po tym co napisałem to nawet na www.wrozka.plby ci nie odpowiedzieli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 eheheeh nom dokładnie co tam posiadasz za config dokładnie a zwłaszcza grafe i stery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszek149 Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 czyli tak mam GF 3 Detonatora 43.45 win 98se karte troszke podkrencona RIVA TUNEREM i direXA :):) 8.1 . Wczesniej mialem wina Xp profesional i bylo tak samooooooooo !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 1. Odkręć grafikę 2. Spróbuj starsze detonatory 3. Sprawdź zasilacz Niekoniecznie w tej kolejności ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Odkręć proca :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 sprobuj moze DirectX 9B - nowe detki moga nie lubic wersji 8.1... moze komp sie przegrzewa - podkrecony procek/grafa (zegary)? albo nawet kurz na pamieciach - powaznie - raz tak mialem - przeczysc kompa jakims pedzelkiem - wewnatrz rzecz jasna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Wlasnie niedawnio kupilem kompa tego co mialem zamiar! radeon 9800 amd 2500 zasilacz 300e ModeCom gdy w sterach ustawie na maxa to takie gry jak FAR CRY 2 demo i Tomb raider The angel of darknes przy ładowaniu sie komp sie resetuje! Gry zmniejsze ustawienia chodzi OK!! Co to mzoe byc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 zasilka nie wyrabia przy takim sprzecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 zasilka nie wyrabia przy takim sprzeciepopieram a poza tym to po co zalozyles 2 akie tematy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 zasilka nie wyrabia przy takim sprzeciepopieram a poza tym to po co zalozyles 2 akie tematy??Sorki za te dwa tematy ale myslalem ze pierwszy raz mi nie zalozył! Obecnie mam ustawione w sterach: zaleznie od aplikacji, wysoka jakość!! Wydaje mi sie ze na tych ustawieniach powinno byc to samo jak gry wezme na maxa bo on sam ustawia AA i ANIZO chyba na maxa?? Jak zasilke radzicie kupic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 ja polecam ta --> http://sklep.benchmark.pl/pelny_6068.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Miałem tego Modecoma ale profilaktycznie przed zakupem grafiki (jak poniżej) zmieniłem na Chiefteca 420W. Mocne karty graficzne są strasznie prądożerne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4855...84b3430302d5850 co powiecie na to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 moim zdaniem to piamięci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 moim zdaniem to piamięci Kingston ddr333 512MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 jakie tam pamięci ? przecież to od razu na oko widać że to zasiłka... gdzie z 300W na radka 9800 ? kiedy miałem radka 9500 to nawet 350W no name nie wyrabiał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 obie zasilka sa dobre, ale huntkey ma 3 lata serwisu door-to-door. jak sie zdecydujesz na huntkeya to poczekaj troche z zakupem bo niedlugo pojawi sie nowa wersja z duzo cichszym wentylatorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokay Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Witam Mam problem z kompem, praktycznie każda gra mi się wywala albo do windowsa albo wyskakuje niebieski ekranik ze zrzutem pamięci na hdd. Sprawdzałem 3 rózne detonatory do grafiki i nic. Miałem DX9.0b i wróciłem spowrotem na 8.1 bez zmian, to samo :( Wcześniej miałem problem z RAMem ale udało mi się go rozwiązać (memtes i prime bez błędów). Windows jest świeży (ok tygodnia), dodam też ze miałem przypadek podczas oglądania filmu Bestplayer sam się zamknął albo, to samo Bittorent (ale to dwa odosobnione przypadki). Przed chwilą np zdażyło się ze podczas pisania tegoż postu wyskoczył BSoD :| Jeżeli wyskakują już niebieskie ekrany to nigdy na nich nie ma tego samego błedu, raz jest że jakiś dll z USB, potem z win2k.sys (czy jakoś tak) innym razem wogóle nie jest podane gdzie jest błąd. WinXP + SP1 GF2Ti Brak mi koncepcji gdzie szukać przyczyny, na początku myślałem ze to moze być wina DX lub sterów.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 moze cos więcej na temat configa i sprzętu (płyta główna, procek) wróżkami nie jesteśmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Najpierw zeskanuj antyvirem i antytrojanem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 po takiej ilosci informacji jaka napisales chyba wybitnie nie chcesz zeby ci ktos pomogl ?? napisz cos wiecej,przedewszystkim konfig i od kiedy to sie dzieje!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokay Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Barton 2500+ (nie podkręcany - narazie) EpoX 8RDA rev1.1 (orginalny BIOS) 2x256 DDR333 Seitec (7-3-2-2) GF2Ti Prolink 64MB DDR WD Caviar 800JB SB Live 5.1 Digital Huntkey 300W Windows XP PRO (zintegrowany SP1) Pamięc wirtualna 768MB (na stałe - min i max 768) Wszystkie bajery graficzne wyłaczone (wygląda jak win2k) Co jeszcze o configu mam napisac :P Nie wydaje mi się ze to wina hardware'u, no ale skoro chcecie wiedzieć to prosze :) A dzieje się tak od samego początku, odkąd zmieniłem procka. Po włożeniu CPU zainstalowałem 3d Mark 2001SE co by puścić go w pętle na troche i sprawdzić stabilnośc, ale krzyczyał coś o DX więc zainstalowałem jakiś 9.0b i od tego momentu są jajka, jak już wspominałem miałem problem z ramem ale udało mi się go rozwiązać. Tydzień temu zmieniłem system na świeży i od samego początku mam problemy... wykluczam procka i ram bo memtest i prime po wielu godz bez błędu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 a moze bys se stery do nforce zaistalował :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokay Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 No bez przesady 8) mam Najpierw 3.13 i teraz zmieniłem na 2.45... ale to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zmieniles proca na bardziej pradozernego i zasilacz daje d*** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokay Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zmieniles proca na bardziej pradozernego i zasilacz daje d*** Hmm mam nadzieje że to nie jest to, bo nie mam kasy na nowy :( Można jakoś to sprawdzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 sprawdz czy napięcia są w normie, czy ci sie nie przegrzewa nic, wyłącz w biosie duala, może pamięci się gryzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokay Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 No więc tak FSB 166 - Prime95 i Memtest stabilny (po paru godz testów) Gry wyskakują do win bądź blue screen FSB 133 - wszystko działa normalnie - teraz testowałem na Painkillerze i zero zwiechów czy podobnych incydentów Wniosek: Na 166 jeżeli tylko jest porcek obciązony (prime95) to jeszcze zasilacz wytrzymuje, ale kiedy odpalam jakąs gre to karta graf. zaczyna pracować na maxa, zżera reszte mocy i zasilacz się nie wyrabia. Prosze mnie poprawić jeśli się myle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Poodlaczaj wszystki napedy i wentylatory, zostaw tylko ramy, proca, grafe i hdd i zobacz czy ciagle jest tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...