adnet Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Przez pośpiech nie oblukałem serii procka - Athlon XP 1600+ zielony - mozna jkos w przybliżeniu powiedzieć jaka to może byc seria? Zakręcił się FBS na 145 bez zmian Vcore. A propos, jak zwiększyć napięcie na Epox 8K7A+ Zworki podnoszą ze skokiem co 0.1V co dla mojego proca oznacza 1.87V trochę dużo, czy mozna jakoś inaczej. Dzieki za wszelkie informacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 przeczytaj na jaderq :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Jaka to seria?? hmm na pewno a nawet na 100% bardzo dobra. Chyba to Agoia albo Aroia albo cos lepszego ale zielony procek to masz na pewno ciekawą serie i na pewno duzo podkręcisz. PozDro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Przez pośpiech nie oblukałem serii procka - Athlon XP 1600+ zielony - mozna jkos w przybliżeniu powiedzieć jaka to może byc seria? Prosciej bedzie sprawdzic dokladnie serie na jadrze a potem porownac z baza prockow na overclockers.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Po ukruszeniu T-birda 1.4 (przez chu...y cooler) nie za bardzo mam ochote na ściąganie coolera - teraz GlobalWin WBK 38. Zaraz, zaraz, mam numer (chyba ) na karcie gwarancyjnej:))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Po ukruszeniu T-birda 1.4 (przez chu...y cooler) nie za bardzo mam ochote na ściąganie coolera - teraz GlobalWin WBK 38. Zaraz, zaraz, mam numer (chyba ) na karcie gwarancyjnej:))) Ej jak go ukruszyłeś tz jak juz zdjołej to zobaczyłeś ze został ukruszony czyco? PS: Kup sobie Copper Shim z 4max i po kłopocie możesz sobie sciągać coolerka kiedy chcesz i ile razy chcesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Ukruszyłem T-birda, teraz mam XP1600+ Mam copper shima za... 5zł (na pewno oryginalny Thermal:) ale strach pozostał. Sprawdze eksperymentując jak sie zakręci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 wczoraj zakupilem wlasnie takiego zielonego z serii AGOIA. Fakt. ladnie sie kreci - w zasadzie b. podobnie do twojego 143 bez ruszania Vcore. Mam taki sobie cooler (supersilent 2500 z went. od D5TB), wiec na razie nie ryzykuje wiecej (temp. spokojnie osiaga 52-53C w Fullload)... A z Vcorem tez ostroznie postepuje bo moge zapodac ponad 2,2V :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 wczoraj zakupilem wlasnie takiego zielonego z serii AGOIA. Fakt. ladnie sie kreci - w zasadzie b. podobnie do twojego 143 bez ruszania Vcore. Mam taki sobie cooler (supersilent 2500 z went. od D5TB), wiec na razie nie ryzykuje wiecej (temp. spokojnie osiaga 52-53C w Fullload)... A z Vcorem tez ostroznie postepuje bo moge zapodac ponad 2,2V :)) Jaaak??? Mam podobną płytę tylko bez PRO. Mozliwe jest takze u mnie zapodanie napiecia do 2.2? Czy zrobiles jakiegos moda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 to jest wlasnie to PRO. Dodatkowe zworki kolo proca dodajace odpowiednio : +0,1(,2,3,4) V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 mój też jest zielony a seria AGOIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 te zielone się lepiej kręcą gdzies to czytałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Widziałem pare zielonych xp i wszystkie były z seri agoia 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCCo Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Moj zielony xp 1700+ tez jest AGOIA. A tak na marginesie to moze ja mam szczescie, ale praktycznie kazdy xp ktorego sprzedaje w sklepie to AGOIA :)) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...