Skocz do zawartości
B3T0N

Film Requiem For A Dream - moze troche stary....

Rekomendowane odpowiedzi

....ale wlasnie dzisiaj go poraz pierwszy obejzalem - doslownie zatkalo mnie na tym filmie - nigdy jeszcze takiego czegos nie widzialem - film potrafi wywolywac rozne stany psychiczne . Jestem pod ogromnym wrazeniem 8O 8O , a koncowka to czlowieka potrafi zdolowac

jest to jeden z najlepszych filmow jakie wogole ogladalem - serio

a ta muzyka - masakra !! (pozytywne znaczenie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehmm a ja nie dotrwałem do końca...nie potrafię wytłumaczyć dlaczego, być może za bardzo poszło mi na psyche...Zresztą byłem po ciężkich przejściach i chyba dlatego. W każdym razie film mam na CD i spróbuje się do niego zabrać jeszcze raz :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaa - Requiem - oglądałem 7 razy - 7 razy ! mój 2 najlepszy film - 1 to oczywiście film pod tytułem " jak kubuś puchatek zgwałcił czerwonego kapturak " <joke> :D A tak na serio to "game" - gra jest najlepsza, a Requiem to w szkołach powinni pokazywać - "co się z tobą stanie jak będziesz ćpać" OT ;D

Pozdro- chcecie wrażenia ? Ring ENG

cya (sorki za chumor, ale jest w pół do 1)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja wlasnie skonczylem ogladac requiem ;]

po raz juz e....

no ktorys, ale film nadal bardzo mi sie podoba :D

tak dzisisaj se myslalem, jak by sie to ogladalo, jak by lyknac kwasa, lub zapalic ganje :lol:

mozna by chyba skonczyc, jak glowny bohater ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A oglodaliscie Trainspotting? to jest cos! 

Bardzo dobry jest tez Snatch :)

Trainspotting jest jednym z moich ulubionych (pierwsza piątka chyba...)

Snach tez jest niezły :)

A filmu z tematu jeszcze nie ogladałem choc kumpel ciągle mnie ponagla abym wreszcie go obejrzał.. chyba warto :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RING eng jest ok , niestety holywood potrafi pobrze skopac scenario - proponuje rowniez ogladnac pierwowzor.

Nieodwracalne , Snatch , Pi , Cube , Hypercube , Trainspotting , ...

Mam do was pytanie - jest sobie film producenta trainspotting .Scenariusz w stylu resident evil - na swiat pzredostaje sie wirus , ktory zmienia swoich gospodarzy w "zombie-cos" :P Garstka ocalencow probuje ratowac swoje 4 litery. Scenariusz moze banalny , ale efekty :-) (kosciol , stacja benzynowa , tunel .. brr) ... tylko nie znam nazwy ;/

a moze to juz bylo ? ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RING eng jest ok , niestety holywood potrafi pobrze skopac scenario - proponuje rowniez ogladnac pierwowzor.

Nieodwracalne , Snatch , Pi , Cube , Hypercube , Trainspotting , ... 

Mam do was pytanie - jest sobie film producenta trainspotting .Scenariusz w stylu resident evil - na swiat pzredostaje sie wirus , ktory zmienia swoich gospodarzy w "zombie-cos" :P Garstka ocalencow probuje ratowac swoje 4 litery. Scenariusz moze banalny , ale efekty :-) (kosciol , stacja benzynowa , tunel .. brr) ... tylko nie znam nazwy ;/ 

a moze to juz bylo ? ;P

28 dni później 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze to juz bylo ? ;P

28 Days Later.

http://www2.foxsearchlight.com/28dayslater/

http://www.imdb.com/title/tt0289043/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mikaelus --> bylismy na tym samym enemefie :D 

sala 7 ? 

zakonczenie pi jest boskie :D - polecam ten film  !!

To bylo nas trzech :D

No proszę, proszę :D

Ta, sala 7 :D

Najlepszy był i tak Pitch Black - jak cała sala albo beczyła, albo spała :P :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kronos Quartet potrafi wprowadzic w klimat i go utrzymac.

Zauwazylem jednen fakt. Poczatkowa nuta zdaje sie zwykla ale jak ogladalem po raz drugi ten film to odrazu jest smutna. Ma sie caly film przed soba i mozna odrazu sie zdolowac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiecie kto napisał muzykę do filmu Requiem ? Ale nie przerobił tylko napisał ............... tam tam - MOZART ! (jak wiecie kto to jest <hihi> :) ) mam SoundTracka i poprostu można tej muzy godzinami słuchać, a kiedyś wybioręsię na prawdziwy koncert z Overturą Mozarta do tego filmu :D

AaaA - właśnie skończyłem oglądac 28 Days Later - nawet fajne :) Dzisiejszy dzień jest dniem filmu, więc jeszcze trzeba obejrzeć: "M jak Miłość" :wink: , Cradle 2 The Grave , Wpół do śmierci i American Beauty :]

Pozdro - A i tak najlepszym filmem świata jest "Game" - "Gra"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiecie kto napisał muzykę do filmu Requiem ? Ale nie przerobił tylko napisał ............... tam tam - MOZART ! (jak wiecie kto to jest <hihi> :) ) mam SoundTracka i poprostu można tej muzy godzinami słuchać, a kiedyś wybioręsię na prawdziwy koncert z Overturą Mozarta do tego filmu :D

AaaA - właśnie skończyłem oglądac 28 Days Later - nawet fajne :) Dzisiejszy dzień jest dniem filmu, więc jeszcze trzeba obejrzeć: "M jak Miłość" :wink: , Cradle 2 The Grave , Wpół do śmierci i American Beauty :]

Pozdro - A i tak najlepszym filmem świata jest "Game" - "Gra"

Cradle 2 the grave fajny film

dzisiaj sobie wyporzyczyłem jakiś film z ice-cube i mr. deeds

jutro też coś będe miał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi