B3T0N Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 ....ale wlasnie dzisiaj go poraz pierwszy obejzalem - doslownie zatkalo mnie na tym filmie - nigdy jeszcze takiego czegos nie widzialem - film potrafi wywolywac rozne stany psychiczne . Jestem pod ogromnym wrazeniem 8O 8O , a koncowka to czlowieka potrafi zdolowac jest to jeden z najlepszych filmow jakie wogole ogladalem - serio a ta muzyka - masakra !! (pozytywne znaczenie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 B3T0N, był już temat o miażdżących filmach, o tym też w nim było. Mnie po tym filmie niedobrze było do końca dnia :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Ehmm a ja nie dotrwałem do końca...nie potrafię wytłumaczyć dlaczego, być może za bardzo poszło mi na psyche...Zresztą byłem po ciężkich przejściach i chyba dlatego. W każdym razie film mam na CD i spróbuje się do niego zabrać jeszcze raz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Film jest juz stary, ale dobry - niezle ora psyche... dobre byly te wstawki jak draga zapodawali :wink: a koncowka 8O Napewno znajdzie sie tez ktos, kto nie ogladal Mulholland Drive... Polecam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 to ja tez cos polece :) obejzyjcie sobie Pi ... do tego dolozcie sobie cube i hypercube i macie odlot :D a requiem jest boskie :) - mam cala muze z tego filmu :D pzdr q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 narazie nie moge sobie przypomniec lepszego, wiec by wypadalo ze to jest naj* film jaki widzialem. psychika, muzyka, pieknie zmontowany, jeden z niewielu, na ktorym nie chcialo mi sie spac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Film szok i tyle. WARTO obejrzeć. A końcówkę to długo ma się w głowie. Muzyka i zdjęcia robią super klimat - ale najważniejsza jest opowieść a nie techniczna strona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 fajny jest tez human traffic...ale requiem jest da best Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onwogazdejelatem<& Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgadzam sie - najlepszy film jaki widzialem . Powinni go puszczac dzieciakom w podstawowce , to by w przyszlosci sie za zadne HARD DRUGI nie braly 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Pierwszy raz ogladalem go w kinie, to dopiero cos, naprawde polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 A oglodaliscie Trainspotting? to jest cos! Bardzo dobry jest tez Snatch :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Taaa - Requiem - oglądałem 7 razy - 7 razy ! mój 2 najlepszy film - 1 to oczywiście film pod tytułem " jak kubuś puchatek zgwałcił czerwonego kapturak " <joke> :D A tak na serio to "game" - gra jest najlepsza, a Requiem to w szkołach powinni pokazywać - "co się z tobą stanie jak będziesz ćpać" OT ;D Pozdro- chcecie wrażenia ? Ring ENG cya (sorki za chumor, ale jest w pół do 1) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 a ja wlasnie skonczylem ogladac requiem ;] po raz juz e.... no ktorys, ale film nadal bardzo mi sie podoba :D tak dzisisaj se myslalem, jak by sie to ogladalo, jak by lyknac kwasa, lub zapalic ganje :lol: mozna by chyba skonczyc, jak glowny bohater ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 to jest film ktory powinno raz sie obejrzec tak jak np czas apocalipsy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 A oglodaliscie Trainspotting? to jest cos! Bardzo dobry jest tez Snatch :) Trainspotting jest jednym z moich ulubionych (pierwsza piątka chyba...) Snach tez jest niezły :) A filmu z tematu jeszcze nie ogladałem choc kumpel ciągle mnie ponagla abym wreszcie go obejrzał.. chyba warto :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 RING eng jest ok , niestety holywood potrafi pobrze skopac scenario - proponuje rowniez ogladnac pierwowzor. Nieodwracalne , Snatch , Pi , Cube , Hypercube , Trainspotting , ... Mam do was pytanie - jest sobie film producenta trainspotting .Scenariusz w stylu resident evil - na swiat pzredostaje sie wirus , ktory zmienia swoich gospodarzy w "zombie-cos" :P Garstka ocalencow probuje ratowac swoje 4 litery. Scenariusz moze banalny , ale efekty :-) (kosciol , stacja benzynowa , tunel .. brr) ... tylko nie znam nazwy ;/ a moze to juz bylo ? ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Ja byłem niedawno na nocy psychodelicznej (enemef :)) i były m.in. Pi i Requiem. Te dwa filmy są rewelacyjne, zwłaszcza Requiem, które ma genialną muzykę. Klimat prawdziwie psychodeliczny ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 mikaelus --> bylismy na tym samym enemefie :D sala 7 ? zakonczenie pi jest boskie :D - polecam ten film !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 RING eng jest ok , niestety holywood potrafi pobrze skopac scenario - proponuje rowniez ogladnac pierwowzor. Nieodwracalne , Snatch , Pi , Cube , Hypercube , Trainspotting , ... Mam do was pytanie - jest sobie film producenta trainspotting .Scenariusz w stylu resident evil - na swiat pzredostaje sie wirus , ktory zmienia swoich gospodarzy w "zombie-cos" :P Garstka ocalencow probuje ratowac swoje 4 litery. Scenariusz moze banalny , ale efekty :-) (kosciol , stacja benzynowa , tunel .. brr) ... tylko nie znam nazwy ;/ a moze to juz bylo ? ;P 28 dni później 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Mam do was pytanie - jest sobie film producenta trainspotting .Scenariusz w stylu resident evil - na swiat pzredostaje sie wirus , ktory zmienia swoich gospodarzy w "zombie-cos" :P Garstka ocalencow probuje ratowac swoje 4 litery. Scenariusz moze banalny , ale efekty :-) (kosciol , stacja benzynowa , tunel .. brr) ... tylko nie znam nazwy ;/ a moze to juz bylo ? ;P 28 Days Later. http://www2.foxsearchlight.com/28dayslater/ http://www.imdb.com/title/tt0289043/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 RFAD-majstersztyk. a za muzyke to oscara powinni dostać ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Requwm jest good, 28 days later, qrcze sciaga mi się dopiero, ale Final Destruction 1,2 też jest niezłe. :twisted: Szczególnie niezła akcja na początku 2giej części z tą ciężarówką, która wiezie dzrewo, normalnie aż się ble... chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 ... requiem ... destination... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 mikaelus --> bylismy na tym samym enemefie :D sala 7 ? zakonczenie pi jest boskie :D - polecam ten film !! To bylo nas trzech :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 mikaelus --> bylismy na tym samym enemefie :D sala 7 ? zakonczenie pi jest boskie :D - polecam ten film !! To bylo nas trzech :D No proszę, proszę :D Ta, sala 7 :D Najlepszy był i tak Pitch Black - jak cała sala albo beczyła, albo spała :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Kronos Quartet potrafi wprowadzic w klimat i go utrzymac. Zauwazylem jednen fakt. Poczatkowa nuta zdaje sie zwykla ale jak ogladalem po raz drugi ten film to odrazu jest smutna. Ma sie caly film przed soba i mozna odrazu sie zdolowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 RFAD to jeden z lepszych filmow jaki widzialem, ale "Pink Floyd- The Wall" i tak dalej jest niepobity. Polecam kazdemu kto jeszcze go nie widzial, bo film jest poprostu nie z tego swiata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 A wiecie kto napisał muzykę do filmu Requiem ? Ale nie przerobił tylko napisał ............... tam tam - MOZART ! (jak wiecie kto to jest <hihi> :) ) mam SoundTracka i poprostu można tej muzy godzinami słuchać, a kiedyś wybioręsię na prawdziwy koncert z Overturą Mozarta do tego filmu :D AaaA - właśnie skończyłem oglądac 28 Days Later - nawet fajne :) Dzisiejszy dzień jest dniem filmu, więc jeszcze trzeba obejrzeć: "M jak Miłość" :wink: , Cradle 2 The Grave , Wpół do śmierci i American Beauty :] Pozdro - A i tak najlepszym filmem świata jest "Game" - "Gra" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 A wiecie kto napisał muzykę do filmu Requiem ? Ale nie przerobił tylko napisał ............... tam tam - MOZART ! (jak wiecie kto to jest <hihi> :) ) mam SoundTracka i poprostu można tej muzy godzinami słuchać, a kiedyś wybioręsię na prawdziwy koncert z Overturą Mozarta do tego filmu :D AaaA - właśnie skończyłem oglądac 28 Days Later - nawet fajne :) Dzisiejszy dzień jest dniem filmu, więc jeszcze trzeba obejrzeć: "M jak Miłość" :wink: , Cradle 2 The Grave , Wpół do śmierci i American Beauty :] Pozdro - A i tak najlepszym filmem świata jest "Game" - "Gra" Cradle 2 the grave fajny film dzisiaj sobie wyporzyczyłem jakiś film z ice-cube i mr. deeds jutro też coś będe miał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleth Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 requiem daje do myslenia, bylem w kinie a potem w barze, siedzialem z laska i nie wiedzialismy co powiedziec (bylismy tylko we dwojena tym) ludzie sie nas pytali co tak nas zacielo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...