Marcin_gps Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Requiem dla snu - swietny film, a muzyka to juz mistrzostwo Koniecznie obejrzec w tych klimatach: Pi Trainspotting Rules of Attraction (Zyc szybko, umierac mlodo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Jacek -> Przekret to jeden z moich ulubionych filmow, ale jeszcze lepszy jest film pt Porachunki (Lock, Stock & 2 Smoking Barrels), uznawany za angielski Pulp Fiction Piratez -> dlaczego sadzisz, ze te filmy powinno ogladac sie tylko raz. Ja sobie chyba po raz kolejny Czas Apokalipsy obejrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 juz drugi raz obejzalem requiem i nowe doznania wywodze z tego filmu - film jest niezwykly 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Marcin_gps: moj chyba tez :) Pośmiac sie mozna przy nim nawet :> JA requiem będę miał.. sam nie wiem kiedy mzoe za kilak dni..... a bu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...