adam1004a Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 czemu nie czytacie plikow read.me dolaczanych do sterownikow - tam jeset lista zmian - to co na stronie creativa to jest gowno - stery do a1 obsluguja eax4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczy Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ludzie mozecie dac konkretnie linka do sterow zmodowanych tak zeby z a1 zrobic a2 z eax4 pils dajcie konkretne linki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Lipa te stery, nie działa mi teraz prawie zaden efekt eax. Dzialaja teraz tylko to z Environment, i niby te ze Studio ale nie slychac ich tylko poprostu nie wylacza sie całkiem dźwiek jak na pozostalych kategoriach. Dodatkowo znikł mi z listy efetk Eax games. Normalnie ide je odinstalowac. Zainstaluje dopiero jak bede miał gre oblsugujaca eax 4 obadam róznice no i moze poprawią je do tego czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Pozdrawiam !!! Czy jakis fachowiec mógłby napisać od A do Z jak zainstalować sterowniki z EAX4 pod Audigy LS ? zadne nie chcą sie "przyjąć" z góry DZIĘKI za konkretne wskazówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zainstalowałem te stery do tego Surround Mixer i Audio HQ i dzwiek jest bardzo cichy jak zmienie na 2 kolumny potem spowrotem na 5.1 to wtedy jest głosniejszy.Włączony jest tak jakby chyba efekt Movie z PlayCenter ale ja tego programu nie mam zainstalowanego to jakim cudem?? CO SIE DZIEJE?!?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 Kurcze nikt nie wie co sie dzieje bede musiał wrucuc do starych sterów tylko gdzie ja je znajde?? PS.Ma ktoś linka do szybkiego serwa skad mozna sciagnac oprogramowanie do Audigy 2 ZS??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Witam Czy instalowal juz ktos moze stery od A2 ZS na czystym A2?? Mam na mysli glownie equalizer graficzny, taki co sie odpali :)?? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 W sumie to czym sie różni ZS od zwyklego A2? Jak dasz namiar zkad sciagnac te stery to moge je przetestować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Stery ZS :arrow: http://www.mediaxplosion.biz/forum/viewtopic.php?t=48 Chyba equalizer działa tylko na ZS, reszta bez problemów działa na moim A1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Nie wiem o co chodzi na tym niemieckim chyba forum, cos sciagam ale nie wiem po co. Co jest w ZS czego nie ma w zwyklej A2? widzialem tam jakies ustawiania glosników THX, ja tego nie ma moze o to chodzi i co to za equalizer - jak to wyglada? Jak ktos ma linka do zwykłych sterów ZS nie takich do przerabiania liva to poprosze, moze pujdą bez niczego na mojej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Przeczytałem wszystkie posty i dalej nie wiem, czy wystarczy zainstalować stery od Audigy2ZS na Audigy 1 żeby eax4 działał? I co z oprogramowaniem(Mixer,diagnostic,itd) czy będzie ono działało czy muszę ściągnąć jakąś nowszą wersję? p.s. Do tej pory eax4 mnie nie interesowł, ale że colin 4 go obsługuje to wartoby było srawdzić jak działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 No przecież audigy 1 tez ma obługe eax 4, wytarczy że ściagniesz nowe orginalne sterowniki do swojej karty i w colinie bedzie aktywne eax 4, a warto jest to włączyć 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Ok A możesz mi jeszcze napisać co mam zrobić w sytuacji kiedy mi się wyświetla komunikat: "Setup could not find any previous version of Sound Blaster Audigy Web Update WDM Drivers installed. Setp will now exit." Wiem co to oznacza, ale nie wiem co zrobić więc oczekuję na pomoc. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Wiesz nie mialem tak nigdy, mam zainstalowane stery ktore mam na CD, potem update sterów do Eax 4, i jeszcze łata która niedawno wyszła (ale ta jest tylko do A2 i ZX z tego co mi wiadomo link) Instalowales te stery przez to jakieś śmieszne live udpate? jak tak to sprubuj normalnie, tam jest na dole link zeby pobrac plik ręcznie. W razie czego to odinstaluj wszystko i zainstaluj stery z cd a potem to update na nowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Nie instalowałem przez live udpate. Może odinstaluje all, chociaż nie bardzo mi się to podoba. W każdym razie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 W sumie to czym sie różni ZS od zwyklego A2? 7.1 vs 6.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 W sumie to czym sie różni ZS od zwyklego A2? 7.1 vs 6.1 Zobacz Shake, kiedy hot_lopez pisał swojego posta :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Zobacz Shake, kiedy hot_lopez pisał swojego posta :wink: :D I co z tego? Widzisz gdzieś wcześniej odpowiedź na to pytanie ? ;-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys25 Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Witam ! Było to już parokrotnie przypominane ale jeszcze raz przypomninam że nie trzeba niczego modować by mieć EAX 4 na A1. Te karty doskonale go obsługują na orginalnych i przeznaczonych dla nich sterownikach. ALE !!!! niestety wg panów z Creative- "Notes -This update is for all original Audigy series audio cards, which include the Platinum, Platinum eX, Digital Audio and Gamer versions. -This update is not meant for Audigy LS, Audigy 2 or Audigy 2 ZS audio cards. :lol::lol: -This update is not meant for Audigy 2 NX or other external Sound Blaster audio products." Osobiście posiadam najtańszą kartę na A1 model ES ozn. kod SB0160 i na nim w przeciwieństwie do LS działa EAX 4 :lol: :lol: :lol: Jezeli ktoś ma problemy to może niech instaluje te własnie stery-szukać po oznaczeniu kodowym . POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fademan Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 ale podlegacie autosugestii ... chlopaki dodali tylko pare rzeczy zeby czyli bzdur do obslugi eax4.0 w ty myslicie ze jest lepsza jakos dzwieku ?? czysty marketing ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech007 Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Witam Skoro jesteśmy już przy temacie EAX to może powie mi ktoś jak zrobić, żeby to co mówi się przez mikrofon było słyszane z echem. Wiem, że coś takiego można, bo mój kolega tak robił na takiej karcie jak ja mam (SB Audigy). Dodam jeszcze, ze w opcjach EAX nie ma czegoś takiego, albo nie potrawię tego znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 jestem wlasnie po instalacji sterow od a2 ZS (na A2) i okazuje sie ze idzie odpalic equalizer. dodatkowe info jest opisane przez mikas's http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=246...=asc&&start=240 pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 a może mi ktoś napisać czym różni się creative ES od np Platinium? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 hm przeczytalem caly ten topic i jzu nic nie wiem jakie najlepsze stery sa pod a1 ? gdzie dziala wszystko to co ma dzialac i jest eax 4.0 dajcie linki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 (edytowane) prosze o podanie dokładnej wersji tych sterów __EDIT__ czy to ten plik AUD_PCWDRV_LB_1_84_45 ??? . Edytowane 12 Marca 2005 przez MAGIC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.B Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 na stronie creativa masz napisane w opisie pliku co to jest.. patrzysz Eax 4.0 i wrzucasz .. Ja kiedyś na A1 wgrywałem stery .. ale szczerze mówiąc nie dawało mi to satysfakcji w porownaniu z odsluchem nowszych wersji kart. Bardzo mozliwe ze ja poprostu nie przerobilem tego tak jak koledzy z forum.. jak chcecie to wam wyśle EAXConsole... od mojego Audigy 4Pro tylko ze nie pojdą pewnie.. blad bedzie przy instalce ze nie ma wpietego A4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Sorka, że się podepne pod temat :P Może ktoś podać link do sterów, wartych instalacji (polecić) dla SBlive (bo nie jestem obeznany, dawno tego nie używałem;) )? Do tych zmodowanych na 1 stronie link nie działa... Dzięki. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 moron spójrz na date postu Magica ciekawe czy go to jeszcze zainteresuje po 10 miesiącach:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...