dziodzio Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Macie jakies inne propozycje oprocz czyszczenia lasera (bo to jush zrobilem) by naprawic nie CD-ROM ktory czyta....czyta....czyta i nie moze sie doczytac płyty (mixuje ją 1min po czym wyswietla ze nie ma CeDeKa w napędzie)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 A jak masz podpietedo cd-romka?? Proponuje osobną taśme do cd i osobną do hdd :wink: Jakies nowe kontrolery też sie sprzydadzą :wink: Zgaduje masz LG52x ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziodzio Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgaduje masz LG52x ??No niestety mam, tzn. kumpel mi dal bym mu wyczyscil laser bo mu plyt nie czyta (koles sie nawet boi go rozkręcic :P) ....hmm jak mam podpięty? sprawdzalem w dwoch kombinacjach, ale w obu nie dzialo....no ale nie probowalem jeszcze na osobnej taśmie Muszę kontroler istalowac do tego?...co za złom, moj sprzęt to sam system wykrywa a z tym badziewiem bede musial sie męczyć :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Gdzieś obok oczka lasera powinna być taka mała śrubka, może być plastikowa. Pokręć nią powoli, najpierw w jedną, później w drugą stronę. Najlepiej, żeby CD leżał sobie wtedy rozebrany i podłączony, komp włączony. Przekręcaj tak po 1*, jak w jedną nie zadziała, kręć w drugą. Na 99% w końcu zobaczy płytkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 ech, Dijkstra mnie ubiegl ;) sposob jw :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...