CeglA Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Cos mnie kiedys podkusilo i zainstalowalem wersje BETA DX9.0 . Teraz chce wrocic do wersji oficjalnej 8.1b ,tylko jak to zrobic :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Obawiam sie, ze reinstal systemu tylko pomoze na 100%. Sa programy do deinstalacji dx ale nie sa polecane bo i tak ponoc namieszaja w systemie tak, ze trzeba reinstalke walnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Obawiam sie, ze reinstal systemu tylko pomoze na 100%. Sa programy do deinstalacji dx ale nie sa polecane bo i tak ponoc namieszaja w systemie tak, ze trzeba reinstalke walnac. mozesz probowac odinstalowac ale tez nie plecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Ja mialem Dx9 Beta przez troche zeby wrocic do Dx8.1b uzylem DXUN albo DXBUSTER'a nie pamietam, jeden z nich nie dzialal na DX9. Nie bylo pozniej problemow z systemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Cos mnie kiedys podkusilo i zainstalowalem wersje BETA DX9.0 . Teraz chce wrocic do wersji oficjalnej 8.1b ,tylko jak to zrobic :?: DX buster pozwala odinstalować aktualną wersję, do poprzedniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 No to udalo mi sie juz odinstalowac ,tylko teraz zainstalowac nie moge! Za kazdym razem ,instalator rozpakowywuje pliki i od razu mam komunikat "instalacja zakonczyla sie pomyslnie" :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Jest do tego jakiś program, ale jaki... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...