M79 Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Czy ktos wie ktore wejscie w zapalniczce samochodowej to ziemia, a ktore 12V? Te po bokach to 12v a bolec ziemia, czy na odwrot? Ja w tych sprawach jestem noga.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuby Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 w sumie to bez roznicy bo ta zapalniczka to tak naprawde rezystor i nie ma roznic jak ja podepniesz ale zwykle podpina sie tak zeby masa byla na obudowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 no niby tak, ale jak bede chcial podlaczyc do tego np telefon (czy cokolwiek innego) to nie bedzie juz tak wszystko jedno gdzie masa, a gdzie 12v?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Nie wiem ile to ma wat ale uwazaj zebys zasilacza nie spalil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuby Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 aaa jak chce sobie pod to cos podpinac no to jest zasadnicza roznica :) myslalem ze chce sobie podpiac zapalniczke a nie gniazdo od zapalniczki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...