Mappet Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Witam!! Znacie jakis program p2p inny od Kazzy. Czy istnieje jakis konkurent Kazzy?? Chce by byl rownie dobry jak Kazza. Nie moge uzywac Kazzy ze wzgledow technicznych. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 eMule lub DC ale jeżeli masz modem to sobie darój. A jeżeli kazaa ci nie działa to sprubój z imech'em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koldyka Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 kazaa to imho straszny syf i tyle Ja uzywam Direct Connect a dokladnie oDC++ (Opera's DC++) wiec to tez polecam, ale trzeba miec duzo GB udostepnionych zeby wejsc na ciekawe huby. Drugim dosyc dobrym p2p jest eDonkey/eMule. Jest duzo stronek poswieconych tym programom polecam poszukac --> Google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 eMule lub DC ale jeżeli masz modem to sobie darój. A jeżeli kazaa ci nie działa to sprubój z imech'em.a to sie czasem przez u nie pisze? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mappet Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Mula mam...ale nim sie nie sciaga mp3.....znaczy sie mozna sciagnac ale sie nie oplaca....bo dlugo sie czeka....no ale DC++ mam lecz chyba z nim jest tak ze jezeli zrobie sobie liste do sciagania zaczne sciagac i jezeli w pewnym momencie wylacze program. Uruchomie go to wszystko musze sciagac od nowa, lista sie kasuje przy wylaczaniu programu.....tak jest czy moze sie myle i gdzies moge odtwaorzyc ta liste by mi dalej sciagal do tad dokad go zatrzymalem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 eMule lub DC ale jeżeli masz modem to sobie darój. A jeżeli kazaa ci nie działa to sprubój z imech'em.a to sie czasem przez u nie pisze? :) darój bo darować ó/o sprubój bo sprubować ó/o no chyba że to wyjątki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 ja tam polecam Bitorrenta Link do opisu sieci : http://www.searchengines.pl/phpbb203/index...hp?showforum=32 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koldyka Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Mula mam...ale nim sie nie sciaga mp3.....znaczy sie mozna sciagnac ale sie nie oplaca....bo dlugo sie czeka....no ale DC++ mam lecz chyba z nim jest tak ze jezeli zrobie sobie liste do sciagania zaczne sciagac i jezeli w pewnym momencie wylacze program. Uruchomie go to wszystko musze sciagac od nowa, lista sie kasuje przy wylaczaniu programu.....tak jest czy moze sie myle i gdzies moge odtwaorzyc ta liste by mi dalej sciagal do tad dokad go zatrzymalem??W dc jest lista i zapamietuje on co ma byc sciagniete. Jezeli zamkniesz go to mozesz pozniej powrocic do sciagania i dociagnac cos, dc nawet sam zacznie sciagac to co jest na liscie w momencie wejscia na hub (jezeli na hubie bedzie uzytkowniek z wolnymi slotami). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Takie tematy byly poruszane wielokrotnie. Sam uzywam DC++, eMule Plus oraz Kazaa Lite (nigdy KMD) i kazdy do sciagania czego innego. Na eMule sciagasz albymy mp3 popakowane i jest to duzy + ... Na DC++ mozna wznawiac pobieranie, a co lepsze - jezeli nie ma delikwenta od ktorego sciagales - mozesz wyszukac sobie inne, najbardziej odpowiednie zrodlo i sciagac z niego. Sluzy do tego opcja Search Alternates w oknie Download queue. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek_pl Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 generalnie najszybsze jest ftp :D no ale mowimy o p2p. z p2p najlepszy jest bittorrent (polecam shadows experimental albo bursta) - bo jest calkiem szybki - wada torrenty sie starzeja z czasem coraz mniej ludzi udostepnia pliki. emule/edonkey ma tylko 1 plus - tam jest po prostu wszystko, co do predkosci to sa tragiczne. do muzyki polecam soulseek. shareazy nie polecam - ob jak mawiaja jak cos jest do wszystkiego to jest doniczego 8) . jesli dc to tylko dc++ lub jak tu zauwazono odc++ z tym ze na dc jest wieczny problem ze slotami no i ludzie czesto chamsko ograniczaja transfery (netlimiter albo zmodyfikowane wersje klientow) - generalnie szalu nie ma i dc uzywam tylko na 1 hubie (hubie trojmiejskich uczelni - mam tam zawsze boskie transfery bo wszyscy na 10 albo 100mbit siedza - no ale to ug i pg ip restricted). Masz tu 2 najlepsze imo linki do torrentow: www.suprnowa.org, www.torrentbits.org. enjoy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 oDC Rulezzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 darój bo darować ó/o sprubój bo sprubować ó/o no chyba że to wyjątki :lol: :lol: :lol: sorry ale nie wytrzymalem, gdzie cie tego nauczyli ? :D co do p2p to tylko emule :D no i czasem dc++(ale nie za często) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 darój bo darować ó/o sprubój bo sprubować ó/o no chyba że to wyjątki :lol: :lol: :lol: sorry ale nie wytrzymalem, gdzie cie tego nauczyli ? :D moze pieklo mial ta sama nauczycielke co ja w drugiej klasie podstawowki...napisalem na sprawdzianie "wędruje" a ona mi skreslila ze to blad bo sie pisze "wędróje"..a jak sie potem tlumaczyla?? ze myslala ze sie to wymienia na "wędrować"...LOLLL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=SeReWkA= Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 To absolutnie są wyjątki ;) w nowym słowniku tweakowej polszczyzny :lol: z p2p - Tylko eMule !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 darój bo darować ó/o sprubój bo sprubować ó/o no chyba że to wyjątki :lol: E, do tego jest reguła "uje nigdy nie kreskuje", a nie "bo się wymienia na o". I wszystko jasne. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewand Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 1. Emule lub donkey 2. DC++ 3. Bigtorent 4. (............ ) inne 5. Kazza (kazza jest do ......) Linki do emula znajdziesz na moim nastepnym poscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...