xenik Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Mam płyte ECS k7s5a athlon 1.7 dysk baracuda 40gb grafika gf2 mx400 64mb 256ddr 266 w czasie grana automatycznie restartuje mi sie komputer i czym to może być spowodowane :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 tempertura 8) Odkrec ten grzejnik na 1700+ i wtedy sie przekonasz, no ew zasilka.. btw. podal bys jeszcze wiecej szczegolow np kiedy zaczol sie wieszac bo tutaj magikow nie ma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 od początlu od kupna kompa i proc nie jest kręcony!!!!nic a nic jest Antek 1.7xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 jaki zasilacz i czemu codegen 300 ? :D zwolnij procka, grafe, to zobaczysz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 jaki zasilacz i czemu codegen 300 ? :D zwolnij procka, grafe, to zobaczysz Dlatego że Codegen 300W spokojnie dzwiga mojego kompa jak w podpisie z full stabilnymi naipieciami oto dlatego!!!!!!!! :evil: :evil: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 jaki zasilacz i czemu codegen 300 ? :D zwolnij procka, grafe, to zobaczysz nie wiem czy przeczytałeś że w tym kompie nie jest nic kręcone ZERO wszystko od nowości ustawione!!!! :D Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 wiem, nie szkodzi, zawsze mozna zwolnic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 jaki zasilacz i czemu codegen 300 ? :D zwolnij procka, grafe, to zobaczysz nie wiem czy przeczytałeś że w tym kompie nie jest nic kręcone ZERO wszystko od nowości ustawione!!!! :D Pozdrawiam Podaj napiecia na zasiłce !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 wiem, nie szkodzi, zawsze mozna zwolnic Powstrzymal bys sie od takich komentarzy :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Jak nic nie jest krecone to po co klamiesz w podpisie :idea: Podaj napiecia zasilki bo to pewnie ona nie wytrzymuje... Pewne jest natomiast ze cos sie przegrzewa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Jak nic nie jest krecone to po co klamiesz w podpisie :idea: A zwróciłes uwage ze w jego podpisie jest inny komp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Jak nic nie jest krecone to po co klamiesz w podpisie :idea: Podaj napiecia zasilki bo to pewnie ona nie wytrzymuje... Pewne jest natomiast ze cos sie przegrzewa :P to jest drugo komp jest to komputer mojego taty tak dla jasności ja mam taki jak w opisie a zasiłka to rzeczywiście codegen 300 może przyszła juz na niego pora??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 wiem, nie szkodzi, zawsze mozna zwolnicPowstrzymal bys sie od takich komentarzy :evil: wez sobie cos zapal........ jak zwolni to bedzie mniejsze zapotrzebowanie na prad = moze bedzie chodzic lepiej i zobaczy co jest nie tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 wiem, nie szkodzi, zawsze mozna zwolnicPowstrzymal bys sie od takich komentarzy :evil: wez sobie cos zapal........ jak zwolni to bedzie mniejsze zapotrzebowanie na prad = moze bedzie chodzic lepiej i zobaczy co jest nie tak Równie dobrze moze kupic sobie jakiegos celka 300Mhz i Rive 128ZX Podaj jakie masz napięcia :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 no napiecia przede wszystkim. ale jak zwolni i bedzie chodzilo dobrze to zasilka, w przeciwnym razie inny kawalek sprzetu :) peace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 xenik sorki wielkie za moje sformulowanie :oops: :oops: :oops: Moja wina, wielka wina bo mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem :oops: :oops: :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 xenik sorki wielkie za moje sformulowanie :oops: :oops: :oops: Moja wina, wielka wina bo mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem :oops: :oops: :oops: to dobrze że sie chociarz przyznałeś :D a tak po za tym włozyłem zasiłke z mojego kompa i na razie chodzi lux w grach zero restartów jednak wina zasiłki wielkie dzięki!!! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...