srekal34 Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Siema. Ocenicie moje dzieło? Adres to www.nasz3wymiar.friko.pl . Jeśli moglibyście to na koniec oceny wystawcie taką w skali 1-10. Czy ta stronka jest lepsza od tego: www.nasz3wymiar.website.pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Ta 2 jest tragiczna (kolory, brak marginesu z prawej, zastępstwa itp. itd.) Ta pierwsza się laaaaaaaaduuuuuje, i ładuuuuuuuuuje, i łaaaduuujjjeee.... a jak sie załaduje to tak :/ Szcególnie "w budowie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 ??Ni rozumiem o co chodzi "w budowie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Troche słaba czytalnosc napisów ! zmien czcionke ! ocena 7 włąsnie ze wzgledu na czcionke - mowa o 1 linku - duuzo lepszy od drugiego / drugi ocena 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 druga bez sensu a pierwsza laduje sie cholernie dlugo, nieczytelna czcionka i ogolnie mi sie nie podoba. proponuje zrobic nowa wersje moze prostrza technicznie, ale bardziej przejrzysta i przede wszystkim szybsza (rowniez moze to byc kwestia serwera). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 "Autorami strony są: Srekal34, oraz ZgAdNiJkImJeStEm. Mamy po 15 lat. Obydwoje interesujemy się komputerami i wszystkim co z nimi związane." To pardon, które z was to pan, a które pani? :> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Pierwsza 5 :) Popraw czytelność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Jak dla mnie moze byc ale zlituj sie nad moimi oczami i daj wiekasza i b. czytelna czcionke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Tak sobie . Jak dla mnie to strasznie nieczytelna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 pierwsza troche straszna i sie dlugo laduje ta druga jakby popracowac duzo nad nia to moze by cos wyszlo z tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Heh... co do tej 1-szej.... Dlaczego nie wrzucisz skryptu ktory sam wybierze rozdzielczosc :?: Po za tym.... troche duzo grafy :? ta druga to zgon :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Po pierwsze malo czytelna czcionka :? A po drugie to mi sie juz nei chce wymieniac ;] Nt. drugiej sie nei wypowiadam ;) Popracujcie jeszcze nad nia troche :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 To i ja dołącze się do oceny; według mnie strona jest za mało czytelna, można powiedzieć, że wogóle nie jest... a patrząc na jej [ciach!]ianą kolorystyke zbiera mnie na wymioty... Wy tą strone za kare robicie czy jak... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 W tej pierwszej którą podałeś czcionka w odnośnikach niewyraźna, ale jak na stronę klasy spoko. Druga - lipa troszkę :wink: Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Druga się nie ładuje, pierwsza jest fatalna. Mało czytelna, linki niewidoczne. Poza tym kto dziś robi linki do rozdzielczości? To już powinien zrobić jakiś skrypcik (ale tego się nie czepiam). Za to czepiam się ramek. Tak, tych paskudnych 19 (słownie: dziewiętnastu) ramek. Chyba was pogięło w tym momencie. Nie mówię już, że nie można otworzyć tej strony pod lynx'em który nie obsługuje ramek ale nawet links się dławi tym. Co do poszczególnych segmentów co to są te wpisy w kodzie '<a href="Klasowki.htm"www.sc_zone.friko.pl target="mainFrame">'? Nie znam takich atrybutów w html'u. Co do wstawiania obrazków - to bardzo miło jest zobaczyć jednak wpis 'alt="nazwa"'. Można się wtedy łatwo dowiedzieć co się pojawi. Ja na przykład bardzo często przeglądam strony nie używając grafiki. To jest tyle co zauważyłem na pierwszy rzut oka. Jak coś jeszcze zobaczę to się czepnę ;] Co do moich uwag to najważniejsze jest popracowanie nad czytelnością strony. Wtedy niektóre błędy w kodzie można wybaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...