Skocz do zawartości
srekal34

Oceńcie moje www.

Rekomendowane odpowiedzi

druga bez sensu

a pierwsza laduje sie cholernie dlugo, nieczytelna czcionka i ogolnie mi sie nie podoba. proponuje zrobic nowa wersje moze prostrza technicznie, ale bardziej przejrzysta i przede wszystkim szybsza (rowniez moze to byc kwestia serwera).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To i ja dołącze się do oceny;

według mnie strona jest za mało czytelna, można powiedzieć, że wogóle nie jest... a patrząc na jej [ciach!]ianą kolorystyke zbiera mnie na wymioty...

Wy tą strone za kare robicie czy jak... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Druga się nie ładuje, pierwsza jest fatalna. Mało czytelna, linki niewidoczne. Poza tym kto dziś robi linki do rozdzielczości? To już powinien zrobić jakiś skrypcik (ale tego się nie czepiam). Za to czepiam się ramek. Tak, tych paskudnych 19 (słownie: dziewiętnastu) ramek. Chyba was pogięło w tym momencie. Nie mówię już, że nie można otworzyć tej strony pod lynx'em który nie obsługuje ramek ale nawet links się dławi tym. Co do poszczególnych segmentów co to są te wpisy w kodzie '<a href="Klasowki.htm"www.sc_zone.friko.pl target="mainFrame">'? Nie znam takich atrybutów w html'u. Co do wstawiania obrazków - to bardzo miło jest zobaczyć jednak wpis 'alt="nazwa"'. Można się wtedy łatwo dowiedzieć co się pojawi. Ja na przykład bardzo często przeglądam strony nie używając grafiki. To jest tyle co zauważyłem na pierwszy rzut oka. Jak coś jeszcze zobaczę to się czepnę ;] Co do moich uwag to najważniejsze jest popracowanie nad czytelnością strony. Wtedy niektóre błędy w kodzie można wybaczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi