skib Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 witam Mam pytanie skierowane szczególnie do studentów informatyki. czy mieliście do czynienia z procesorami Hewllet Pacard PA-RISC. I czy ewentualnie moglibyście podać źródło informacji na temat tych procków (linka do stronki, tytuł książki) z szczegółowymi parametrami (taktowanie, napięcia itp). Kurde już tyle się naszukałem i nie moge znaleść szczegółów na temat tej architektury same ogólniki. Z góry dzięki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skib Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Nie moge uwierzyć że nie ma osoby na forum która nie spotkałaby się z tymi prockami. Naprawde zależy mi na tym. Musze zebrać materiały do pracy z architektury komputerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Proponuje poszukac tutaj : www.google.com Napewno cos znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Nie moge uwierzyć że nie ma osoby na forum która nie spotkałaby się z tymi prockami. Naprawde zależy mi na tym. Musze zebrać materiały do pracy z architektury komputerów.Nie moge uwierzyc ze nie zauwazyles dzialu: Sprzęt :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skib Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Właśnie o to chodzi że na googlach znalazłem ale same ogólniki a ja potrzebuje dokładnych danych. Napewno byłyby w jakieś książce tylko problem w jakiej. I dlatego właśnie pytam, bo może ktoś czytał lub widział taką książkę w której były opisane HP RISC. O co chodzi z działem sprzęt, wiem że taki jest ale nie chciałem zaśmiecać, więc umieściłem ten temat w oślej. Chyba że miałem tam szukać informacji szukałem i nie znalazłem :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Chodzi mi oto ze ludzie ktrorzy sa stalymi bywalcami dzialu sprzet mogli by tobie pomoc znacznie szybciej niz staly bywalcy dzialu Osla laczka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...