nspk Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Mam problem z przywracaniem systemu( chcialbym sie go pozbyc a nie bardzo wiem jak, chialbym uzyskac dzieki temu wiecej miejscan dysku, bo katalog restre zajmuje mi mase miejsca). Prosze o wszelka pomoc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Jakies ustawienia do tego były na którejs zakładce własciwosci systemu(na pewno jest ustawienie ile miejsca na HDD ma wykorzystywac przywracanie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Mój komputer > Właściwości > Wydajność > System plików > Rozwiązywanie problemów > Wyłącz przywracanie systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...