TyBiAs Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 A no wlasnie, kupilem dzisiaj na gielde stara plyte glowna Asus SP97-V(do starego kompa) z AMD K6 300mhz. No i mam problem z jej odpaleniem(wszytsko sie wlancza dysk pracuje ale czarny ekran i pochwili zwis). Kiepsko jest ta plyta opisana bez instruckji ja mam wiec moze cos zle podlaczylem, szukalem instrukcji do jakichkolwiek plyt asusa no i nie znalazlem. asus.pl to tylko laptopy nic innego. Bede wdzieczny jak ktos zna jakas strone z dokumentacja, instrukcja do tej plyt. Moze ktos wie w czym moze tkwic problem?? >>To raczej nie wina procka bo sprawdzalem ta plyte rowniez ze starym cyrixem 150mhz ktory mi chodzil dobze. Pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Zalezy mi na czasie, jezeli macie jakiekolwiek pomysly to napiszcie cos ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Co za lenistwo. Ale czego można spodziewać się po luserze, który ma CPC w kompie ;) http://www.asus.com.tw/support/download/it...SLanguage=en-us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Bylem tam, wyszukiwalem po nazwie tej plyty, no i nic nie wyszukalo...;) Dzieki za to, oto mi chodzilo. A do tego cpc to sie odczep ;p A jeszcze co do tego ze system nei wstaje mi na tej plycie, to zauwazylem ze ma gniazdo zasialania ATX(obudowe i zasilacz mam AT), ale obok jest takie jakie mialem na starej plycie, czyli AT, moze ta p;lyta wiec potrzebuje zaislania ATX?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Co za lenistwo. Ale czego można spodziewać się po luserze, który ma CPC w kompie ;) http://www.asus.com.tw/support/download/it...SLanguage=en-us :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Bylem tam, wyszukiwalem po nazwie tej plyty, no i nic nie wyszukalo...;) Dzieki za to, oto mi chodzilo. A do tego cpc to sie odczep ;p A jeszcze co do tego ze system nei wstaje mi na tej plycie, to zauwazylem ze ma gniazdo zasialania ATX(obudowe i zasilacz mam AT), ale obok jest takie jakie mialem na starej plycie, czyli AT, moze ta p;lyta wiec potrzebuje zaislania ATX?? To nie ma znaczenia. Wiele płyt na socket7 w okresie "przejściowym" miało podwójne złącza zasilania (np moj gigabyte ga-5aa). Pozwala to płycie pracować z jednym lub drugim rodzajem zasilacza i nie ma żadnego wpływu na wydajność/stabilność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...