Bobanoskos Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 J. W. czyli szukam jakiegoś progsa, który pokazałby mi danego dnia o danej godzinie przypomnienie o czymś ważnym :D wiecie o co mi chodzi, coś w stylu zawiadamiania o poczcie, tyle że z zadaneym czasem i godziną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 uzywam progsa TClock - fajne opcje- mozliwosc konfigu z zegarem atomowym, zabawy z paskiem zadań, różne badziewia i ma tez opcje o ktora pytasz ;) pozdro ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 jak masz telefon z ERY, to bramka internetowa na stronie ww.era.pl pozwala sobie ustawiac przypomnienia:) i działa na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 THX wielkie już szukam tego TClocka :D UDPAte: Beton ten TClock, bo nie pokazuje textu, tylko odgrywa dźwięki. Potrzebuje czegoś co mi da powiadomienie textem :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...