mosciu22 Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Czy możliwe żeby Thorton miał zablokowany mnożnik: AXDC 2000DUT3C 1023387250683 AQZFA 0341 SPMW na Soltek 75FRN2 nie mogę ustawić x12, x11.5 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 w podpisie masz napisane że ustawiłęś :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 w podpisie masz napisane że ustawiłęś :? w podpisie ma 12.5x no ale mniejsza z tym moze po prostu na twojej mobo te mnozniki nie dzialaja u mnie nie dziala 9.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 uh za szybko czytałem.Z tematu zrozumiałem zę nie mozę ządnego mnożnika podnieść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciu22 Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 tak, niestety nie mogę zmienić na żaden inny mnożnik niż 12.5 - czyli default dla tego proca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 tak, niestety nie mogę zmienić na żaden inny mnożnik niż 12.5 - czyli default dla tego proca no to moze miales pecha i trafiles na egzemplarz zablokowany :evil: ale proponuje ci sprawdzic jeszcze na innej mobo bo moze to wina twojej plytki, moze jej cos poknocilo sie z mnoznikiem. A tak OT: updateowales biosa??? Moze zle ci wykrywa tego proca i przez to takie jazdy sa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciu22 Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 na biosie 1.4L i 1.6L to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SVEN Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 No niestety musze Cię zmartwić. Mam Thortona z tej samej serii i mnożnika też nie mogę zmienić :( Mam płytkę gigabyteGA-7N400 Jeśli ktoś zna sposób na jego odblokowanie to proszę o pomoc!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 To prawda, poszukajcie mojego postu tutaj i tam dalem link gdzie opisuja takie same przypadki. Powoli beda sie konczyc dzikie procki :/ Ps. sorka ze w dwoch tematach to samo, jak cos to jeden post moge skasowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 No niestety musze Cię zmartwić. Mam Thortona z tej samej serii i mnożnika też nie mogę zmienić :( Mam płytkę gigabyteGA-7N400 Jeśli ktoś zna sposób na jego odblokowanie to proszę o pomoc!!! no to jak widac okazuje sie ze sa thortrony z zablokowanymi mnoznikami (zreszta zawsze takie proce sie trafialy) na to raczej nic nie poradzicie no chyba ze jakis unlock mnoznika :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 nie to prawda ostatnio też miałem do czynienia z thortonem i miał zablokowany mnoznik na 100% i nie ma co wymyślać w srode sprawdze jeszcze reszcze tych thortonków ale jak to sie bedzie powtarzać to trza bedzie uważać zeby sie nie wkopać w jakiegoś z zablokowanym mnożnikiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 nie to prawda ostatnio też miałem do czynienia z thortonem i miał zablokowany mnoznik na 100% i nie ma co wymyślać w srode sprawdze jeszcze reszcze tych thortonków ale jak to sie bedzie powtarzać to trza bedzie uważać zeby sie nie wkopać w jakiegoś z zablokowanym mnożnikiem jak to bedzie sie powtarzac to trza sobie jakiegos porzadnego co sie dobrze @ bo nie wiadomo jak bedzie moze skoncza sie proce AMD z odblokowanym mnoznikiem ?! :( :( :( :( :evil: :evil: dobrze ze jest jeszcze fsb :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszan Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Looknij na mostki L1 jak przecięte to k..a. 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krostry Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 NIE MA ŻADNYCH WIDOCZNYCH RÓZNIC MIĘDZY ZABLOKOWANYM THORTONEM/BARTONEM A NIEZABLOKOWANYM... PO PROSTU 1 WIELKIE G.. OD 40 (41) TYGODNIA NA WSZYSTKIM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 NIE MA ŻADNYCH WIDOCZNYCH RÓZNIC MIĘDZY ZABLOKOWANYM THORTONEM/BARTONEM A NIEZABLOKOWANYM... PO PROSTU 1 WIELKIE G.. OD 40 (41) TYGODNIA NA WSZYSTKIMUh, zaczyna sie robic nieciekawie z tymi procami. Co ich ruszylo zeby tak zrobic. AMD >> fuj, fuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 jak beda procki amd mialy wszystkie zablokowane mnozniki to chyba pozostaje kupic CYRIXA :) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Widać za mało było zysków ze sprzedaży droższych modeli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 AMD wogole sie nie sprzedaje poza Europa Srodkowa i wschodnia. W Stanach wiekszosc nawet tej firmy nie zna. Taki jest fakt i nie ma co patrzec, ze 90% ludzi na tym forum posiada wlasnie procki z tej firmy. Gwoli scislosci - kupuje za niedlugo AMD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuneReK Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Ja na 2400+ mam mnoznik 7,5 i go nie moge zmienic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 AMD wogole sie nie sprzedaje poza Europa Srodkowa i wschodnia. W Stanach wiekszosc nawet tej firmy nie zna. Taki jest fakt i nie ma co patrzec, ze 90% ludzi na tym forum posiada wlasnie procki z tej firmy. Gwoli scislosci - kupuje za niedlugo AMD. hyhy a mnie lazi po glowie ostatnio przesiadka na Intela ale chyba jednak zostaje dalej wierny AMD jakos lubie ta firme :lol:w sumie dlatego mam co mam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...