lukasrz Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Set Myshell= CreateObject("WScript.Shell") Myshell.Run("E:Progra~1SpeedFanspeedfan.exe") no włąśnie i mamy taki skrypcik i napewno wiem że bład tkwi w scieżce do programu bo np progs z e:speedfan.exe startuje.Tylko gdzie ten bład ?? podejżewam że tu- Progra~1 ale jakto zapisac zeby bylo ok ?? poza tym sciezka E:Program FilesSpeedFanspeedfan.exe jest napewno dobra tylo problem tkwi w zapisie jej w skrypcie i pewnie w spacji pomiedzy Program a Files no i niemam juz pojecia jak to poprawnie zapisać więc o pomoc proszę was , za pomoc z góry dzieki! Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 pare dni temu ktos zamieszczal jakis skrypt vbs... szczerze mowiac to strzelam prawie zupelnie na slepo... Co bedzie jak zdublujesz slashe? Myshell.Run("E:\\Progra~1\\SpeedFan\\speedfan.exe") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 U mnie skrypt Set Myshell= CreateObject("WScript.Shell") Myshell.Run("c:Progra~1SpeedFanspeedfan.exe") działa poprawnie, tyle ze mam nowszą wersje hosta skryptow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...