Recenzent_ Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 jaki jest najlepszy programik do wypalania mp3 na Cd , nie chce mi sie rozpakowywac tego do waveow manualnie a pozniej wypalac jakies sugestie ??? dzieki z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Nero. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Nero Płonący Rumun. Jeno nagrywaj jako "CD Audio", jeśli chcesz to potem wetknąć w wieżę albo w radyjko samochodowe i sycić uszęta. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Nero ;]]]] Ale kilka razy mi sie cos zwalilo jak nagrywalem mp3-->audio :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 moim zdaniem acoustica mp3 burner. Tylko jego uzywam do mp3 i Tobie tez polecam. Nero walil mi 2 sek przerwy miedzy utworami, za cholere nie potraflem sie tego pozbyc. Przesiadlem sie an to co wyzej i jest gid :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 (...) Nero walil mi 2 sek przerwy miedzy utworami, za cholere nie potraflem sie tego pozbyc (...)wiec prawym klawiszem myszki na utwor i wlasciwosci, tam jest opcja 'przerwy miedzy sciezkami' a ja polecam Feurio lub Nero do nagrywania CD-AUDIO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...