Maska19 Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 witam natknołem sie na pewną aukcje i niezainteresowała http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17601044 mam procesor thortona 2200+ i moge zrobic bartona?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Pewnie prawda ale cholernie ryzykowane :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maska19 Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 niewiecie czy jest jakiś inny sposób łatwiejszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 ta gdzie czytalem o tym ze taka mala naklejka mozna odblokowac mnoznik :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiEdLe Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Przecierz jest to NAJZWYKLEJSZA GUMKA PRZEWODZACA STOSOWANA NP: W KOMORKACH, KALKULATORACH ITP. DO POLACZENIA WYSWIETLACZA LCD Z PLYTKA ELEKTRONIKI ;) :!: WG MNIE ZASLUGUJE TO NA MEGA LoLa i do tego ta cena 30 zl :lol: :lol: A co do modowania thorton@barton to zrobilem to olowkiem zabezpieczylem kropla pasty silikonowej (bialej) i dziala juz tak chyba ze 2 tyg (vide podpis) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 do przerobienia thortona na bartona wystarczy lakier przewodzacy prad (elpox albo electon) i troche dobrych checi laczysz pierwszy mostek l2 i masz 512kb cache'u Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_TrOyKa_ Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 wiec o czym my mowimy mam xp1700 chyba 2.3ghz zielony czy na nim moge zrobic 512 catche??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 wiec o czym my mowimy mam xp1700 chyba 2.3ghz zielony czy na nim moge zrobic 512 catche??? przeczytaj dokladnie topic tyczy procesorow na jadrze bartona (Thorton) ew. Duraka Applebred bo akurat sprawa ma sie identycznie laczysz 1szy mostek L2 i masz pelnowartosciowego AXP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 witam natknołem sie na pewną aukcje i niezainteresowała http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17601044 mam procesor thortona 2200+ i moge zrobic bartona?? tak, to prawda. Jak zrobic taka gumeczke unlock? prosze bardzo: bierzemy uszkodzony zegarek elektroniczny (wartosc 0zl), wybebeszamy, wydlubujemy gumkeprzewodzaca spod wyswietlacza, tniemy na kawaleczki 4 mm orazna pol grubosci. otrzymujemyw ten sposob ok. 10 gumeczek unlock - wg tej oferty jakies 300zl. SPOKO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...