wachowicz Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 na www.4max.com.pl spotkalem sie z dziwnym typem oswietlenia do kompa, zastanawiam sie nad kupnem, bo wychdozi taniej niz katoda, mial moze ktos z was jakeis doswiadczenie z tym ? http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=32&gg=20&id=358 warto kupowac ? czy tez to jakas tandeta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 IMHO katoda wychodzi taniej, 35-40 zł ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Za dwie katody 30cm z inwerterem zaplacisz 66zl wiec nie wiem czy to cudo wychodzi taniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 To cos... wygląda to jak KATODA ZELOWA :] przedstwaiona niedawno, którą "ja tez sobie sam wymysliłem przebywając w WC :P " nic innego jak kawałek rurki z zelem z biedronki za 2.50 polisza :) poza tym w takich sklepach lubią wciskac kity ludziom, którzy przepłacają 8 krotnie za stuff... niby do komputera :] ehh... wpadnijcie sobie do hipermarketu z materiałami budowlanymi i do wykonczen mieszkan i domów.. (np CASTORAMA we wrocku ... moze i gdzies indziej tez ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 wolalbym kupic katode ;) nie dość ze to ma 17cm (katoda 30cm) to dolozysz troszku i masz dwie katodki :) wiec nie wiem nad czym sie zastanawiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Dla zainteresowanych recenzja, bubble light i meteor zarzucam tego linka http://mod4.us/modules.php?op=modload&name...owcontent&id=50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 sluchajcie wczoraj widzialem to cudo NA ZYWO!!! kicha jak malo co - to nie katoda tylko DIODY i rurka :( swieci slabo mruga dziwnie - tzn te 8 trybow swiecenia to jakas porazka ja naliczylem 3 bo pozostale roznia sie tak niewiele czestotliwoscioa ze chyba nei da sie ich odroznic!! acha to tryby swiecenia to cos w stylu 010101 gdzie 0 i 1 maja JEDNAKOWA dlugosc a tryby roznia sie czasem trwania kazdego cyklu (mam nadzieje ze jasno sie wyrazilem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...