B3T0N Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 wiec mam problem :/ - poniewaz mam podpiety pod TV -OUT w moim radku 9100 maly LCD ktory jest jako telewizor i teraz chce aby np. na monitorze elegancko sobie pracowac i miec wszystko w (_|_) , a na LCD zeby mi wyswietlalo np. wizualizacje z winampa lub windows media playera - pomozcie bo tak zamotane sa te stery od hydravision ze mnie szlag juz trafia : / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 oj nie wiem czy tak sie da na r9100 jakbys 2 monitor podpiol pod wyjscia na karcie i jak karta ma 2podwojny ramdac to wtedy tak sie da a tak to raczej nie ma szans Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 karta ma raczej podojny Ramdac bo mam mozliwosc zmiany rozdzielczosci w Tv oraz konfiguracje odswiezania : / - ale nie mam pojecia jak ugrysc to , aby mozna bylo kierowac drugi pulpit na wyjscie TV ; / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 karta ma raczej podojny Ramdac bo mam mozliwosc zmiany rozdzielczosci w Tv oraz konfiguracje odswiezania : / - ale nie mam pojecia jak ugrysc to , aby mozna bylo kierowac drugi pulpit na wyjscie TV ; / Oj muszę cie rozczarować wątpie żebyś miał 2 RAMDAC bo widziałem tylko jednego Radka 9100 z 2x ramdac był on od SuperGrace (czy jakoś tak) ale on nie miał TV-out'u. A więc DOOPA :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 karta ma raczej podojny Ramdac bo mam mozliwosc zmiany rozdzielczosci w Tv oraz konfiguracje odswiezania : / - ale nie mam pojecia jak ugrysc to , aby mozna bylo kierowac drugi pulpit na wyjscie TV ; / Oj muszę cie rozczarować wątpie żebyś miał 2 RAMDAC bo widziałem tylko jednego Radka 9100 z 2x ramdac był on od SuperGrace (czy jakoś tak) ale on nie miał TV-out'u. A więc DOOPA :(. qrwa mac !! mam tez tego radka : / i tu na 100% wiem ze ma on podwojny ramdac bo widze po kosteczce - <span style="color:red;">[ciach!]</span>a krew mnie zaleje zaraz !!!!! ARGHHHHH !!!!!! <span style="color:red;">[ciach!]</span>a <span style="color:red;">[ciach!]</span>a <span style="color:red;">[ciach!]</span>a !!! :x :x :x :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 jakas alternatywa na ten shit jeszcze moglaby byc ? (oprocz zmiany karty) :evil: :?: aha - karta ma VIVO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Niewiem może poczytaj jakieś FAQ'i na stronach ati, może to ci coś wyjaśni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...