KAZ Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Od pewnego czasu pojawia mi się jakiś komunikat z nagłówkiem Usługa posłaniec , więcej nie wiem co tam piszą bo jest po angielsku i nie wiem co to jest czy jakiś wirus czy nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Opisz dokładnie co jest na komunikacie, bo jedyne okienko z komunikatem jakie przychodzi mi na myśl to komunikaty wysyłane poleceniem net send. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Czesc,jeden z wirusów ale nie pamiętam który też wysyłał komunikat na pulpit za pomocą usługi posłaniec. Antyvir i naprzód. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Po co się z nim pieprzyć. Po prostu go wyłącz ;) start > uruchom > msconfig > Usługi > Posłaniec I już, 5 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Po co się z nim pieprzyć. Po prostu go wyłącz ;) start > uruchom > msconfig > Usługi > Posłaniec I już, 5 zł. 5.50 + VAT :] albo zainstaluj NORTON INTERNET SECUIRITY :) mozesz też takie wiadomości pisać do ludzi którzy mają IP PUBLICZNE :P nawet odwety mozesz robić za chamstwo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 start > uruchom > msconfig > Usługi > Posłaniec z tym ze w niektorych wersjach zamiast Posłaniec jest: start > uruchom > msconfig > Usługi > Messenger :lol: :lol: :lol: Ale oczywiscie to jest Microsoft :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Masz zapewne otwarty IP i/lub nie chroni cie zaden firewall. Te komunikaty dostana wszyscy, ktorzy nie sa zabezpieczeni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...