mik Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 W zwiazku z pewnymi "plomiennymi" i "dymnymi" perypetiami poszukuje adresow firm zajmujacych się odzyskiwaniem danych (hdd,fdd) w Warszawie, ktore polecacie. Z gory dziekuje za wszelkie info. ps. oczywiscie adresy internetowe i ceny mile widziane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Może TO ,ale nie w Warszawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidox Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 mam pytanie o nazwe jakiegoś programiku do odzyskiwania danych. kolega - debil - bawił się linuxem coś mu nie wyszło. z ntfs zrobił jakąś partycje po linuxa na cały dysk a teraz wrócił znowu do xp i ntfs'a (bardziej mi zależy na odzyskaniu tych danych bo on miał baaaardzo dużo rzeczy ode mnie (a jak pisałem tu http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=154913 padła mi elektronika na dysku i nie wiem jak rozwiązać ten problem) przecież fizycznie dane nadal tam są tylko skasowała się tablica adresowa (czy jakoś tak) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 testdiska użyj, mi ze zdjęciami pomógł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...