stranger Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 chodzi o moje maleństwo http://jambur.civ.pl/space_case/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 hmm...widziaem tą bude wcześniej.IHMO takiej budy bym sienie pozbywał, jest wypasiona.Chyba że startuje nowuy projekt.ILe niewiem ale pewnie ponad 300 zł bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 hmm...widziaem tą bude wcześniej.IHMO takiej budy bym sienie pozbywał, jest wypasiona.Chyba że startuje nowuy projekt.ILe niewiem ale pewnie ponad 300 zł bedzietylko 300 zł ?? mysle ze napewno powyzej 500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 również skłaniam się bardziej do odpowiedzi Kubasika i wydaje mi się że buda ta by poszła napewno 500 zł, a może trochę więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 tak ale ja bez dodatkow chce ja sprzedac :-( poza tym to jest przerobiony AT stary, fakt ze dobrze teraz wyglada ale to sama buda na sprzedaz.500??? no ty chyba za duzo.....300 bym sie zastanowil............ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 300zł max 350zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 wystaw na allegro daj cene min 350 i niech sie o nią zabijają :) , czmu sie chcesz pozbyć takiej perełki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Na allegro powinienes dostac za nia okolo 350 zl. buda B3tona poszla chyba za ponad 300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Na allegro powinienes dostac za nia okolo 350 zl. buda B3tona poszla chyba za ponad 300. B3ton bez dodatkow sprzedawal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Na allegro powinienes dostac za nia okolo 350 zl. buda B3tona poszla chyba za ponad 300. B3ton bez dodatkow sprzedawal? nie pamietam najlepiej spytaj sie B3tona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 czizes czemu na oślą to ktoś wrzucił ludzie którzy sie zajmuja modingiem to są w stanie podać cene uwzgledniając wysilek jaki włożylem i stopień zaawansowania moda a tu będa propozycje z kosmosu moje gratulacje dla modera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 hmm...widziaem tą bude wcześniej.IHMO takiej budy bym sienie pozbywał, jest wypasiona.Chyba że startuje nowuy projekt.ILe niewiem ale pewnie ponad 300 zł bedzietylko 300 zł ?? mysle ze napewno powyzej 500 500zl ???? dobrze sie czujesz ? 8O ze fajnie pomalowane to nie znaczy ze tyle kasy wybulic, ok 300zl jak dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Beton wzioł ponad 500zł z katodami... Da Vinci, za tę budę też weźmie koło 500zł więc nie gadaj... Zależy co rozumiesz Stranger przez "bez dodatków" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 no jak bede sprzedawal to sama obudowa katody, wentyle i zalman idzie do nowej pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...