keiename Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Ostatnio zanabylem taka karte za jedyne 640 zetow :) R9500 Poczytalem sobie na temat przerabiania karty i udalo sie polowicznie bo mam teraz 128-bit (8*1) zamiast (4*1) czyli R9500 zrobil sie R9500Pro ale meczy mnie ta szyna. Co ciekawsze na stronie producenta (link wyzej) jest napisane wyrazie 256-bit a ja mam tylko 128 wiec cos chyba nie tak. A moze reklamowac jako niezgodny ze specyfikacja :?: Acha: Moja karta rozni sie od tej na zdjeciu jedynie radiatorem moj jest czarny (taki ja na modely PRO). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 walneli jakas gafe na stronie lub jest to celowa "pomylka". zeby miec 256 bit pamiec to pamieci nie moga byc w jednej lini. musi to wygladac tak jak na radku 9700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Poczytalem sobie na temat przerabiania karty i udalo sie polowicznie bo mam teraz 128-bit (8*1) zamiast (4*1) czyli R9500 zrobil sie R9500Pro .Czym to przerobiłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 no bo jak zajrzec na opis R9500Pro to pamieci sa jak w R9700 tylko podpis 128 bit. Namieszal PC :P Czyli szyna 256 bit to marzenie :?: czy da sie jakos wywalczyc :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Poczytalem sobie na temat przerabiania karty i udalo sie polowicznie bo mam teraz 128-bit (8*1) zamiast (4*1) czyli R9500 zrobil sie R9500Pro . Czym to przerobiłeś? Omegi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Poczytalem sobie na temat przerabiania karty i udalo sie polowicznie bo mam teraz 128-bit (8*1) zamiast (4*1) czyli R9500 zrobil sie R9500Pro . Czym to przerobiłeś? Omegi. THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 chciale zapodac moda via Riva Tuner ale wywala taki komunikat: This file is not certified to use with this patch script, therfore it may not function properly. Kurde ma ktos jakies pomysly :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 chciale zapodac moda via Riva Tuner ale wywala taki komunikat: This file is not certified to use with this patch script, therfore it may not function properly. Kurde ma ktos jakies pomysly :?: Jak sie nie da to sie niestety nie da :P Mozesz to najwyzej krecic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 No chyba pozostaje O/C ale i tak R9500Pro nie jest zle :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...