Skocz do zawartości
k_luke

Problem z Clonem!

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobiłem format dysku i zainstalowałem jak narazie oprócz WindowsXP+SP1 resztę poprawek, a także sterowniki. Do płyt zainstalowałem Nero 6 Ultra Edition + Update 6.0.0.19, WinISO i właśnie CloneCD 4.3.1.7. No i tu pojawia się problem: kopiuję płytki przy użyciu CloneCD, konretnie robię kopie zapasowe WindowsXP oraz OfficeXP i po 5% przy nagrywaniu program staje w miejscu - widać nawet na nagrywarce iż nie ma postępu. Nero radzi se bez kłopotu. Zatem jaka może być przyczyna :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz ustawione DMA na napedach? Zgrywasz z nagrywarki czy cd-romu?

Jezeli w obu przypadkach jest to samo - sprobuj innym oprogramowaniem. Plyty z WinXP oraz OfficeXP nie maja zabezpieczen - mozesz je skopiowac tez w Nero opcja"Kopia CD"..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz ustawione DMA na napedach? Zgrywasz z nagrywarki czy cd-romu?

Jezeli w obu przypadkach jest to samo - sprobuj innym oprogramowaniem. Plyty z WinXP oraz OfficeXP nie maja zabezpieczen - mozesz je skopiowac tez w Nero opcja"Kopia CD"..

Czy ty wogóle czytasz, co ktoś pisze??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

te nowe clony maja taka zabawna opcje - ze zlym serialem nie dzialaja! :D:D:D dobrze ze ci sie komp nie resetuje - bo u niektorych tak robi

jest jeszcze mozliwosc ze clone nie lubi sie z twoja nagrywarka - ale na to pomoze tylko nowsza wersja clona (wyslij mail do programistow clona z informacja o problemiw - tylko nie pisz ze masz pirata)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi