Skocz do zawartości
azyl

skasowane dane

Rekomendowane odpowiedzi

witam, mam wileki problem :( skasowaly mi sie wszystkie dane na dysku d , musez je jakos odzyskac, szukalem ale nie znalazlem , prosze aby ktos podal jakis dobry program do odzyskiwania danycj , proszeeeee :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po pierwsze nic na tej patrycji nie zapisuj :)

po drugie ERP nie jest darmowy, tzn sciagasz we wlasnym zakresie

po czecie ;) NSW raczej nie odzyska danych

sa jeszcze inne programy i sposoby. chociaz teraz sie zastanawiam czy w warunkach domowych da sie odzyskac dane po pelnym formacie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

wyglada na to ze wszystko jjest joz ok :)))) wielkie dziekiz a pomoc :)

p.s. w katalogu z odzyskanymi plikami mam mnustwo plikow niewiadomego pochodzenia ( wiadomo z programow ) cz zna ktos sposob na "dopsaowanie" tych plikow do daneych programow ???

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co za problem zalozyc dokladnie w tym samym miejscu partycje gdzie byla, dane sie odzyskaja :) tylko przypadkiem przy zakladaniu nie sformatuj :P zeby nie bylo na mnie. sam tak wiele razy robilem i bylo ok :)

sprawdzałeś to na partycjach FAT :?: czy na NTFS też to działa :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam, mam wileki problem :( skasowaly mi sie wszystkie dane na dysku d , musez je jakos odzyskac, szukalem ale nie znalazlem , prosze aby ktos podal jakis dobry program do odzyskiwania danycj , proszeeeee  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Nie wiem jak szukasz ale dobra.

Tu masz linka do tematu o tym samym:

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=628...t=stracone+dane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi