azyl Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 witam, mam wileki problem :( skasowaly mi sie wszystkie dane na dysku d , musez je jakos odzyskac, szukalem ale nie znalazlem , prosze aby ktos podal jakis dobry program do odzyskiwania danycj , proszeeeee :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 to poszukaj na google :) a na powaznie to np. easy recovery pro. zalezy czy skasowales, sformatowales czy tez usunales patrycje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 sformatowalem czy w nortonm system works jest soc czym sie da je odzyskac po tego easy recover nie moge znalec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 po pierwsze nic na tej patrycji nie zapisuj :) po drugie ERP nie jest darmowy, tzn sciagasz we wlasnym zakresie po czecie ;) NSW raczej nie odzyska danych sa jeszcze inne programy i sposoby. chociaz teraz sie zastanawiam czy w warunkach domowych da sie odzyskac dane po pelnym formacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 no a może poradzicie jakiś programi, który odzyska dane ze skasowanej partycji :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 a co za problem zalozyc dokladnie w tym samym miejscu partycje gdzie byla, dane sie odzyskaja :) tylko przypadkiem przy zakladaniu nie sformatuj :P zeby nie bylo na mnie. sam tak wiele razy robilem i bylo ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 witam wyglada na to ze wszystko jjest joz ok :)))) wielkie dziekiz a pomoc :) p.s. w katalogu z odzyskanymi plikami mam mnustwo plikow niewiadomego pochodzenia ( wiadomo z programow ) cz zna ktos sposob na "dopsaowanie" tych plikow do daneych programow ??? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 a co za problem zalozyc dokladnie w tym samym miejscu partycje gdzie byla, dane sie odzyskaja :) tylko przypadkiem przy zakladaniu nie sformatuj :P zeby nie bylo na mnie. sam tak wiele razy robilem i bylo ok :)sprawdzałeś to na partycjach FAT :?: czy na NTFS też to działa :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 ntfs jest dziwna :P ale nie zaszkodzi sprawdzic :) na fat 16 i 32 robilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 a czy przypadkiem przy skasowaniu partycji nie jest tez kasowana tablica alokacji plików :?: Bo jeśli tak to mimo że odbuduje partycjie nie dostanę dostępu to plików :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 nie jest kasowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 szukalem ale nie znalazlemTen temat byl juz dziesiatki razy. Na tym forum! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Ten temat byl juz dziesiatki razy. Na tym forum!:) uwazaj bo zasady forum sie zmienily i za takie gadanie Dijkstra Cie pogoni ;) :lol: :P 8) ;) peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zogi Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 ja sie chyba poswiece i sprawdze na NTFS czy to dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zogi Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 niestety to chyba nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 no to dobrze ze ja nie sprawdzalem, moze jakies inne pomysly jak odzyskac dane :?: Jaki program do tego polecacie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 witam, mam wileki problem :( skasowaly mi sie wszystkie dane na dysku d , musez je jakos odzyskac, szukalem ale nie znalazlem , prosze aby ktos podal jakis dobry program do odzyskiwania danycj , proszeeeee :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nie wiem jak szukasz ale dobra. Tu masz linka do tematu o tym samym: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=628...t=stracone+dane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 musisz uzyc programu Ontrack Recovery siakos tak to sie nazywa z formatowniem radzi sobie bez klopotu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 A moze by tak wogole jakis topic o odzyskiwaniu danych przykleic bo ostatnio coraz wiecej osob ma taki problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...