Dekrek Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Moj kumpel ma problem : Hmm co to może byc ? Jak wchodzi do Worda komp robi zwis ale jak wchodzi np do Outlooka to wszystko jest ok . Odpala np Sisoftware Sandra 2003 - zwis ale wchodzi do Winamp`a jest ok - co to moze byc ? Blad sterownika ? Instalowalem 3 rozne sterowniki i tosamo ciagle albo nawet gorzej - zwis od razu przy starcie windy. Grafa jest ok u mnie chodzi normalnie . Wszystko dzieje sie w srodowisku Xp w np Milenium tego typo problemów nie ma. Gdzie tkwi problem ? http://www.stargard.mm.pl/~dekrek/B%b3ad.JPG http://www.stargard.mm.pl/~dekrek/Raporty%...%2010.11.03.txt Help :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopic Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Typowe zachowanie przy zepsutej pamięci ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Cytat Typowe zachowanie przy zepsutej pamięci ramznam to , jestem przekonany że to też są RAMY bo miałem podobne akcje przy starych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Przeinstalowywales system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dekrek Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 System świeżo instalowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dekrek Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Wiec problemu ciag dalszy - ram juz wymieniony nowka - a problem pozostal ten sam - czy to moze byc cos z plyta glowna ? moze ja zflashowac ? moze jakis link do dobrego flashu do tej plyty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...