SVEN Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Proszę o pomoc![/b] Czy ktoś zna sposób na odblokowanie mnożnika w Athlonie 2000+(thorton).Kupiłem model z zablokowanym i jestem w kropce. Jak ktoś już tego dokonał to proszę o podzielenie się tą informacją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Ja niestety nie wiem, ale nie to chciałem powiedzieć. Zauważyłem jak dotąd, 2 osoby, które niedawno zakupiły Thortona i okazywało się, że miały zablokowany mnożnik (12.5x). Coś chyba nie tak, czyżby AMD wpuścił do produkcji Thortony z zablokowanym mnożnikiem :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 od 39 tygodnia nie kupujemy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 od 39 tygodnia nie kupujemy...Nie wszystkie 39 i 40 sa zablokowane, ale wyzej jest juz to regula :P. Jesli chodzi o zablokowane mnozniki w Bartonach polecam lekture: http://forums.overclockers.com.au/showthre...threadid=221042 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Hmmm - a moj jest odblokowany (chyba) :) Narazie tylko raz sprawdzalem z 12,5 na 11,5 bodajze i jakos chodzil :) Trzeba by jeszcze tylko odblokowac pamiec cache - tylko ze tu juz jest ryzyko :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@roW Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 TU MACIE LINKA JAK ODBLOKOWAC ATHLONA nieważne czy to jest Barton czy inny powinno działać , a tu link : http://www.ocinside.de/go_e.html?/html/wor...d_painting.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Czy komus sie udalo odblokowac zablokowanego thortona ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Na razie nie ma metody. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...