mlody009 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Cze Pytanie jak w temacie ktore sterowniki polecacie do tej karty? Ktore beda najwydajniejsze? Wiem ze pewnie gdzies juz to bylo, ale przeszukalem formu i nic konkretnego nie znalazlem tzn.kazdy poleca cos innego. Dlatego z gory przepraszam za powtarzanie sie i prosze o wyrozumialosc poprostu nie moglem tego nigdzie znalesc. Wielkie dzieki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 odpowiedzi na to pytanie mozesz udzielic sobie tylko sam, jak ? testujac rozne stery ;) nie ma najlepszych - wszystko zalezy od twojego konfigu lecz jezeli ci to cos pomoze to u mnie smigaja caty 3.2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoT1 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 odpowiedzi na to pytanie mozesz udzielic sobie tylko sam, jak ? testujac rozne stery ;) nie ma najlepszych - wszystko zalezy od twojego konfigu lecz jezeli ci to cos pomoze to u mnie smigaja caty 3.2 :) ---------------------- U mnie na ej samej karcie super fruwaly 3.7. Stery 3.8 rozwalaly mi TV, a 3.9 chodza super, narazie zadnych problemow z jakakolwiek gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 u mnie dobrze chodza tylko CAt'y3.2 i omegi na CAT'ach 3.9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Ja tam zawsze raczej śmigam na najnowszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Cze Pytanie jak w temacie ktore sterowniki polecacie do tej karty? Ktore beda najwydajniejsze? Wiem ze pewnie gdzies juz to bylo, ale przeszukalem formu i nic konkretnego nie znalazlem tzn.kazdy poleca cos innego. Dlatego z gory przepraszam za powtarzanie sie i prosze o wyrozumialosc poprostu nie moglem tego nigdzie znalesc. Wielkie dzieki za odpowiedz. Mam radeona 9000 ale podejrzewam, że podobnie będą chodzić. Weź najnowsze stery ze strony ATI Catalyst 3.9 - są jak dla mnie najlepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...