Skocz do zawartości
mlody009

Saphire Radeon 9100 ktore sterowniki najlepsze?

Rekomendowane odpowiedzi

Cze

Pytanie jak w temacie ktore sterowniki polecacie do tej karty? Ktore beda najwydajniejsze? Wiem ze pewnie gdzies juz to bylo, ale przeszukalem formu i nic konkretnego nie znalazlem tzn.kazdy poleca cos innego. Dlatego z gory przepraszam za powtarzanie sie i prosze o wyrozumialosc poprostu nie moglem tego nigdzie znalesc. Wielkie dzieki za odpowiedz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odpowiedzi na to pytanie mozesz udzielic sobie tylko sam, jak ?

testujac rozne stery ;)

nie ma najlepszych - wszystko zalezy od twojego konfigu lecz jezeli ci to cos pomoze to u mnie smigaja caty 3.2 :)

----------------------

U mnie na ej samej karcie super fruwaly 3.7.

Stery 3.8 rozwalaly mi TV, a 3.9 chodza super, narazie zadnych problemow z jakakolwiek gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cze

Pytanie jak w temacie ktore sterowniki polecacie do tej karty? Ktore beda najwydajniejsze? Wiem ze pewnie gdzies juz to bylo, ale przeszukalem formu i nic konkretnego nie znalazlem tzn.kazdy poleca cos innego. Dlatego z gory przepraszam za powtarzanie sie i prosze o wyrozumialosc poprostu nie moglem tego nigdzie znalesc. Wielkie dzieki za odpowiedz.

Mam radeona 9000 ale podejrzewam, że podobnie będą chodzić. Weź najnowsze stery ze strony ATI Catalyst 3.9 - są jak dla mnie najlepsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi