walus Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Potrzebuje fachowej opini o tej myszce.Zastanawiam sie nad kupnem!A ta myszka jest chyba ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Dla mnie nie jest zbyt wygodna :/ Daleko jej do mx500 jesli idze o ergonomie... Hm.. moj nedzny a4tech (choc to inna technologia etc) lezy lepiej w dloni niz ten mx310. Imho wydaje mi sie ze mx300 byl wygodniejszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Jak dla mnie myszka jest super mam ja juz od 3 miesiecy i nie mam zadnych zastrzezen, no moze tylko fakt ze jeden z dwoch dodatkowych przyciskow (ten po prawej stronie) jest troche za wysoko jak na moja dlon. Reszta moim zdaniem zupelnie w porzadku, nie moge sie zgodzic z tym co napisal kolega wyzej bo dla mnie myszka jest bardzo wygodna. Jednym slowem polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 mx300 lepiej nadawal sie do grania jezeli oto ci chodzi 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Wszystko zalezy od dloni (rozmiar) 8) Jak lezy komus w dloni mx310 to nie napisze ze to nieprawda ;) Mozna przyoszczedzic 50 zeta i kupic ta myche http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7904. taki mx310 tylko bez tych dodatkowych przyciskow ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walus Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Do grania,no i mam duza lape :lol: W sumie Logitechow nie trzeba komentowac odnosnie jakosci wykonania,chodzi mi o aergonomie uzytkowania.To przedewszystkim!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Wszystko zalezy od dloni (rozmiar) 8) Jak lezy komus w dloni mx310 to nie napisze ze to nieprawda ;) Mozna przyoszczedzic 50 zeta i kupic ta myche http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7904. taki mx310 tylko bez tych dodatkowych przyciskow ;] janse tylko ze nie jest to tehnologia mx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walus Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Dodam ze w mojej malej miescinie nie mam w zadnym sklepie komputerowym wyzej wymienionej myszy(od razu wiedzial bym czy pasuje na mnie).Pozostaje zakup na allegro albo w jakims sklepie"internetowym"Myszka nie ma uniwersalnego ksztaltu i cholera wie jak bedzie lezala w lapie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...