Skocz do zawartości
michał351

Co mam wybrac MSI K7N2 Delta-L czy Abit NF7 v2.0 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Abit !! SZUKAJ !!

Grinch :!: :!: widze ze nieczytalismy

:!: Jeżeli uważacie, że odpowiedź na pytanie postawione przez autora tematu jest już na forum, podajcie mu linka do tematu, w którym to było omawiane.

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=50545

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abit !! SZUKAJ !!

Grinch :!: :!: widze ze nieczytalismy

:!: Jeżeli uważacie, że odpowiedź na pytanie postawione przez autora tematu jest już na forum, podajcie mu linka do tematu, w którym to było omawiane.http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=50545

Kolega Kubasik wlasnie podal 2 linki ktorych omawiane sa obie te plyty glowne od A do Z. Jesli komus niechce sie poczytac przed zakupem no to raczej nei moja wina...

NIe mozna sie bronicz tym ze nie bylo IDENTYCZNEGO tematu gdzie byly porownywane 2 modele plyt, troche samodzielnosci.... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt za ciebie nie podejmie wyboru, sam musisz zdecydowac...

Kazda plyta ma swoje plusy i minusy, jednymu bardzije te zalety pasuja a drugiemu inne.

A tak wogole, czemu nikt nic nie wspomnial o Asusie A7N8X??

Naprawde waszym zdaniem nie zasluguje na uwage...? Bo ja sie wlasnie do niego przymierzam, do wersji Deluxe znaczy sie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przdewszystki te tematy nie dotycza tych plyt 

miala byc Abit NF7 v2.0 a nie Abit NF7-S v2.0 

w temacie chodzilo o wybor a nie opis  :evil:

no wielkiej roznicy tu nie ma, nikt tobie nie powie co lepiej kupic bo kazdy ma swoje zdanie. Musisz sam zdecydowac... :evil: :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Roznica jest jedynie w wyposazeniu,a nie w mozliwosciach i wydajnosci....(Grinch wspomnial przechwila o tym). Wiec o roznicach mozesz sobie np. na siriusie zobaczyc, czym sie roznia, a testy nie wazne dla ktorej sa wersji bo to nie ma zadnej roznicy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt za ciebie nie podejmie wyboru, sam musisz zdecydowac...

Kazda plyta ma swoje plusy i minusy, jednymu bardzije te zalety pasuja a drugiemu inne.

A tak wogole, czemu nikt nic nie wspomnial o Asusie A7N8X??

Naprawde waszym zdaniem nie zasluguje na uwage...? Bo ja sie wlasnie do niego przymierzam, do wersji Deluxe znaczy sie ;)

jakoś nie mogę znaleźć żadnej przewagi msi nad abitem, może cena ale jeśli ma kasę na którąś z tych dwóch to bez 2 zdań abit i tylko abit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w sumie to masz racje ;) , a jezeli chodzi o cene to Abicik NF7 tez jest tani jak barszcz, jak na mozliwosci.

A jak ma kase, to ja bym sie mocno zastanowil na jego miejscu nad Asusem jak wspominalem wyzej, swiat nie konczy sie na Abicie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

plyta msi jest moim zdaniem tragiczczna. Kupilismy te plyty ok 3 miesiace temu, ja mojej sie bede pozbywac jak ja moze kiedys odbiore z serwisu (kupilem po miesiacu epoxa), znajomy jest w fazie wybrania nowej. Z tych dwoch oczywiscie abit, ale jezeli jest mozliwa 3 opcja to zdecydowanie epox :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...